Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: Με το δεξί στο Θουκυδίδειο 2013-14

2 στα 2 έκαναν οι ακαδημίες του ΑΟ Χαλκίς, στη πρεμιέρα του Θουκυδίδειου πρωταθλήματος Athens Football Cup. Οι νέοι του ΑΟ Χαλκίς, κέρδισαν στο γήπεδο του Πάρκο του Λαού, το Ίλιο με 1-0. Με το ίδιο σκορ, εκτός έδρας, κέρδισε η ομάδα παίδων του ΑΟ Χαλκίς, την αντίστοιχη του ΑΟΤ Αλίμου.

Πρώτο βήμα θετικό για την ομάδα των νέων του Α.Ο. Χαλκίς, στην πρεμιέρα του Θουκυδίδειου πρωταθλήματος Athens Football Cup. Με γκολ του Δημήτρη Φωκά, μετά από σουτ με το αριστερό μέσα από την μεγάλη περιοχή, η νέων της Χαλκίδας, κέρδισε στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού την ομάδα του ΠΑΣ Ιλιού, με σκορ 1-0.
Οι νέοι του Α.Ο. Χαλκίς ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν ήταν περισσότερο τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια, θα μπορούσαν να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ.

Με το δεξί και η ομάδα παίδων του Α.Ο. Χαλκίς, στην πρεμιέρα του Θουκυδίδειου Athens Football Cup. Η ομάδα παίδων της Χαλκίδας, κέρδισε εκτός έδρας τον Άλιμο, με σκορ 0-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Τομαράς, μετά από εξαιρετκή κόντρα επίθεση και εντυπωσιακό πλασέ.
Παρόλο που η ομάδα του ΑΟΤ Αλίμου είχε μία ελαφριά υπεροχή όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, τα παιδιά της Χαλκίδας, έπαιξαν εντυπωσιακά και πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα που ήθελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: