Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

1 ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΟΧ;

Μετά από παρέμβαση κάποιων φιλάθλων της ιστορικής ομάδας των Τρικάλων, η οποία είναι ο ΑΟ Τρικάλων, μας ενημέρωσαν πως η ομάδα των Τρικάλων που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής μαζί με τον ΑΟ Χαλκίς και την οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα στα Τρίκαλα, δεν είναι ο ιστορικός ΑΟ Τρικάλων.
Οι φίλαθλοι των Τρικάλων, μας ενημέρωσαν πως η ομάδα αυτή, παράνομα άλλαξε το όνομα της, από ΑΣ Τρικάλων σε ΑΟ Τρικάλων 1963, κάτι που τους έφερε σε διαμάχη με τον αυθεντικό ΑΟ Τρικάλων που αγωνίζεται στην B' Κατηγορίας ΕΠΣ Τρικάλων και είναι στα δικαστήρια. Γι αυτό τον λόγο δεν μαζεύεται κόσμος στην ομάδα των Τρικάλων που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. 
Καθίσαμε και το ψάξαμε και όντος αληθεύει. Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου φιλάθλων Τρικάλων "Σακαφλιάδες" (Δείτε ΕΔΩ) θα διαπιστώσετε ότι ασχολούνται με την ομάδα της B' ΕΠΣΤ, δηλαδή τον αυθεντικό ΑΟ Τρικάλων. 
Για να το καταλάβουμε κι εμείς, φανταστείτε τη περίοδο που ο ΑΟ Χαλκίς έπαιζε στην Α1 ΕΠΣ Ευβοίας και η ΑΕ Χαλκίδας, θα αγωνιζόταν στη Δ' Εθνική (δεν κατέβηκε). Φανταστείτε τότε, η ΑΕ Χαλκίδας, να κατέβαινε κανονικά στο πρωτάθλημα και να άλλαζε το όνομα της σε ΑΟ Χαλκίδας 1967. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Χαλκίδα αγωνίζεται σήμερα με το πετρώτο το οποίο ονομάστηκε το 2011 ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ. Ο ιστορικός ΑΟ Τρίκαλα που ιδρύθηκε το 1963 με 7 συμμετοχές στην Α εθνική αγωνίζεται στο Β ερασιτεχνικό Τρικάλων όπου βρίσκεται έπειτα από πρωτοβουλία των οργανωμένων