Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

0 ΠΟΙΝΗ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΥΡΟ

Τιμωρήθηκε χθες, ανήμερα της γιορτής του, ο προπονητής νέων του ΑΟ Χαλκίς, Μιχάλης Μαύρος, για όσα έγιναν στον αγώνα νέων μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και του Άλκιμου Νέας Αρτάκης, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.
Πολλά όμως, ήταν τα υπονοούμενα για το αν ο διαιτητής, όντως έγραψε στο φύλλο αγώνα αυτά που είδε, η έγραψε ότι του είπε ένας φίλαθλος του Άλκιμου. Γιατί τότε να τιμωρηθεί για κάτι που είπε κάποιος, παρεξηγώντας τον πανηγυρισμό του Μαύρου και το είπε στον διαιτητή, χωρίς να το δει εκείνος;
Από την άλλη, ο Άλκιμος την έβγαλε λάδι, με μία "αυστηρή" επίπληξη, για τις ύβρεις που εξαπέλυαν φίλαθλοι - γονείς στον Μιχάλη Μαύρο, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίσω από τον πάγκο του ΑΟΧ, μπροστά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του καθώς και για τον προπηλακισμό του Μαύρου, απ΄ τους ίδιους. 
Το γεγονός όμως, ότι ο Μιχάλης Μαύρος τιμωρήθηκε μόνο με 4 αγωνιστικές, αυτό δείχνει ότι ο διαιτητής δεν τον είδε, δεν τον άκουσε και βασίστηκε στα ψέμματα των φιλάθλων - γονιών του Άλκιμου. 
Ήταν να του τη φέρουν από τότε που τους άφησε. Καλά τα κατάφεραν. 

Από την ΕΠΣΕ επιβάλλονται οι εξής ποινές:
  • Στον προπονητή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς, κ. Μαύρο Μιχάλη, ποινή απαγόρευσης εισόδου, στους αγωνιστικούς χώρους 4 αγωνιστικών και ποινή χρηματικού προστίμου, 60 ευρώ, για τον αγώνα νέων «Ηλίας Κουτσουφλάκης», 26.10.2013, ΑΟ Χαλκίς - ΑΣ Άλκιμος.
  • Στο σωματείο ΑΣ Άλκιμος, ποινή αυστηράς εγγράφου επιπλήξεως, για τον αγώνα νέων «Ηλίας Κουτσουφλάκης», 26.10.2013, ΑΟ Χαλκίς - ΑΣ Άλκιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: