Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

1 ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΙΑΦΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΟΧ

Έγιναν οι πρώτες ξεκαθαρίσεις στην ομάδα της Χαλκίδας. Παρελθόν απ' τον ΑΟ Χαλκίς, αποτελεί ο Αλβανός επιθετικός Κιάφα Έντισον (Qafa Edison), ο οποίος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Σας ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Κιάφα Έντισον. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία, στα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα. 



Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντι η δοιηκηση του α.ο χαλκις και ο κυριος καθαροσπορης το λαμογιο να διωξη τον προπονητη διωχνει τους ποδοσφαιριστες γτ απ τον κυριο τκπασιδη εχει συμφερον ενω ποδοσφαιριστες δεν εχει κανενα συμφερον ενω εχει βαλει τον κυριο τοκπασιδη να εχει παραμυθιασει τους ποδοσφαιριστες και να τον στιριζουνε ...και μετα ο κυριος τοκπασιδη να τους αδιζει εναν εναν αλλα καλα τους κανει στους ποδοσφαιριστες ο κυριος τοκπασιδης αφου ειναι αφου πεφτουν και η ιδοι στην παγιδα του γτ ο κυριος τοκπασιδης εχει συμφερον ...γτ υποστηριζετε α τον κυριο καθαροσπορεισ το λαμογιο...και οι ποδοσφαιροστες επεσαν στην παγυδα του υποστηριξτετον κιαλο να δειτε που θα πατε ... που θα σας στειλουν .ο κυριος καθαροσπορης και ο κυριος τοκπασιδης τα λαμογια