Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

0 ΠΑΟ 77-61 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η συνέντευξη τύπου

Ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στον Ίκαρο Χαλκίδας και στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, με τις απουσίες των Άσκα, Σάτον, Στρναντ και Σπανού. Φυσικά έκανε ξεχωριστή μνεία στον μεγάλο άτυχο Νίκο Παπανικολόπουλος.
«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, με αλλαγές προπονητών, προσπάθεια γνωριμίας με τους παίκτες και με το παχνίδι μας. Το πιο δύσκολο ήταν πως αυτό έπρεπε να γίνει εν μέσω μικρού rotation, λόγω τραυματισμών, οι 3 απ’ τους 6 ξένους μας δεν αγωνίστηκαν σήμερα (9/12), ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Νίκο υο οποίος χάνει το υπόλοιπο και περιορίζει το rotation μας. Να του ευχηθούμε να επιστρέψει σιδερένιος και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Ο προπονητής του Ικάρου πρόσθεσε. «Είμαι ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών, δεδομένου ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς. Κρατάμε κάποια στοιχεία κι ευχόμαστε να είμαστε υγιείς εν όψει Ηλυσιακού (14/12, 16:00). Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Α1 και σε Ευρωλίγκα».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την πλευρά του στάθηκε κι αυτός στον τραυματισμό του Νίκου Παπανικολόπουλου. «Όλη η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη λόγω των πολλών τραυματισμών. Στο ημίχρονο πάθαμε και το σοκ με τον Νίκο Παπανικολόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και όσο πιο γρήγορα κοντά μας. Τον έχουμε ανάγκη ως ομάδα, τον έχει ανάγκη και το μπάσκετ.

Μια αλλαγή στον πάγκο φέρνει πάντα κίνητρα στους παίκτες. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός για εμάς. Είναι ενθαρρυντικό το πρόσωπο που δείξαμε για 20-25 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας στηρίξει, όπως ήδη κάνει, να γεμίσει το γήπεδο κόντρα στον Ηλυσιακό και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για τη νίκη. Η ατομική μου απόδοση δεν μπορεί να κριθεί σήμερα. Μακάρι να κάνω μια καλή απόδοση το Σάββατο».

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε τα εξής: «Προτεραιότητα για μας μετά τη νίκη θα ήταν να κάνουμε ένα ροτέισον στους παίκτες μας και να μην έχουμε άλλο τραυματισμό. Ο Κάρι έχει ένα αιμάτωμα και δεν μπορούσε να είναι στο ροτέισον. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα και τελειώσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και καταφέραμε να διαχειριστούμε τον χρόνο στους γκαρντ που έχουν μείνει λίγοι». 

 Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο 16χρονος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος τόνισε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σήμερα. Ευχαριστώ τον κόουτς για τον χρόνο που μου έδωσε. Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: