Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

0 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός, τον οδηγεί στο τέλος


Μπορεί ο Άρης Λυκογιάννης να έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε κόντρα στον Παναθηναϊκό, υπάρχει όμως κάποιος που μάλλον θα θυμάται αυτό το παιχνίδι για πολλά χρόνια. Αναφερόμαστε στον Νίκο Παπανικολόπουλο, ο οποίος υποχώρησε από την αναμέτρηση έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Ρήξη αχίλλειου τένοντα είναι η διάγνωση, κάτι που ίσως σημάνει και το πρόωρο τέλος της καριέρας του παίκτη.
Ο νέος τεχνικός του Ικάρου ευχήθηκε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Παπανικολόπουλος, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού ο τραυματισμός του απαιτεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό (όσο έπαιξε) να ήταν το τελευταίο της καριέρας του 35χρονου παίκτη, με τη μοίρα να γράφει το φινάλε μιας γεμάτης καριέρας.

Μιας καριέρας που περιλαμβάνει παρουσία σε 12 ομάδες της Α1, από το 1998 που έκανε το ντεμπούτο του φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Από εκείνη τη χρονιά, ο παίκτης ήταν παρών σε όλες τις αγωνιστικές περιόδους, αλλάζοντας μόνο ομάδα. Ο Παπανικολόπουλος μετά την ΑΕΚ φόρεσε τη φανέλα των Άρη, Νήαρ Ηστ, Ιωνικού Ν.Φ., Ολυμπιακού, Λάρισας, Κολοσσού, Περιστερίου, Ηρακλή, Ηλυσιακού, Πανελευσινιακού, με τον Ίκαρο να αποτελεί τον 12ο σταθμό της καριέρας του και ίσως τον τελευταίο.
Στη φετινή σεζόν, ο έμπειρος παίκτης είχε απολογισμό 30 πόντους (3.33μ.ό.), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και 6 λάθη. Πλέον όμως, το μεγάλο του στοίχημα είναι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αποφασίσει εκείνος αντί της μοίρας για το μέλλον του.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: