Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Έφυγε ο Καλαφατάκης, ήρθε ο Λυκογιάννης

Παρελθόν απ' τον Ίκαρο Χαλκίδας, αποτελεί ο προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης. Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Χαλκίδας, θεώρησε πως η καλύτερη λύση, για να καλυτερεύσει αγωνιστικά η ομάδα, είναι η απομάκρυνση του Καλαφατάκη, απ' το πάγκο της Χαλκίδας. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν τη λύση συνεργασίας.

Αντικαταστάτης του Γιώργου Καλαφατάκη, στο πάγκο του Ίκαρου Χαλκίδας, είναι ο Άρης Λυκογιάννης, ο άνθρωπος που ανέβασε τον Ίκαρο Καλλιθέας από τη Β' Εθνική στην Α2 (2009) και Α1 κατηγορία (2010). Επίσης από τη Β' Εθνική έχει κερδίσει την άνοδο για την Α2 με Σπόρτιγκ (2005) και Παγκράτι (2007). Πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και στην Σόλνα Βίκινγκς. Ο Άρης Λυκογιάννης επιλέχθηκε ανάμεσα στους Νίκο Λινάρδο, Στέργιο Κουφό και Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Η καριέρα:
2001-06: Σπόρτιγκ (Β, Α2)
2006-08: Παγκράτι (Β, Α2)
2008-12: Ίκαρος Καλλιθέας (Β, Α2, Α1)
2012-13: Σόλνα Βίκινγκς (Α' Σουηδίας)

Πηγή: eviaportal.gr

Να ευχηθούμε στο Γιώργο Καλαφατάκη, καλή συνέχεια στη καριέρα του και στον Άρη Λυκογιάννη, καλή αρχή!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:
Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη. Ο Ίκαρος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πολύπειρο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: