Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: Νίκη με 3-1 οι παίδες τον Πανιώνιο

Μπορεί στο μπάσκετ ο Ίκαρος Χαλκίδας να μην κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο, το έκαναν όμως οι παίδες του ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα παίδων της Χαλκίδας, κέρδισε με σκορ 3-1 την αντίστοιχη του Πανιωνίου, για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα. Μάλιστα πριν από ένα μήνα περίπου, είχαν κερδίσει και οι νέοι μία απ' τις 2 ομάδες νέων του Πανιωνίου με 2-1. Απ' την άλλη, η ομάδα νέων δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε απ' τον Μικρασιατικό, εκτός έδρας, με σκορ 2-1. 

Ομάδα Παίδων:
Α.Ο. Χαλκίς - ΓΣ Πανιώνιος (3-1)

Για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα ακαδημιών AFC, η ομάδα των παίδων υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Δημήτρη Ελευθεριάδη, παρέδωσε μαθήματα μοντέρνου και εκπληκτικού ποδοσφαίρου κερδίζοντας την πολύ ανταγωνιστική ομάδα του Ιστορικού Πανιωνίου με σκορ 3-1. Τα αγόρια μας, δεν σταμάτησαν λεπτό να πιέζουν τον αντίπαλο και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ, με αποτέλεσμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Οι χρυσοί σκόρερ της ομαδάρας μας στο αποψινό παιχνίδι ήταν οι Ντούρμας, Στούπας και Καρυστινός.


Ομάδα Νέων:
Μικρασιατικός - Α.Ο. Χαλκίς (2-1)

Σε ένα παιχνίδι για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα ακαδημιών AFC, όπου τα παιδιά του Μικρασιατικού έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά με αποτέλεσμα να αποβληθούν 2 από αυτά, η ομαδάρα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1. Τα αγόρια μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Μιχάλη Μαύρου προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με πολλές πάσες και γρήγορες κινήσεις των παιχτών χωρίς όμως να το καταφέρουν χάρη στο πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, τα πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και τις χωρίς λόγο καθυστερήσεις του παιχνιδιού με σκοπό της κατάκτηση του αποτελέσματος. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι πέτυχε ο Λειβαδίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: