Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-1 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ποδαρικό με ισοπαλία, μπορούσε τη νίκη

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το σημερινό πρώτο παιχνίδι του ΑΟ Χαλκίς, για το 2014. Η ομάδα της Χαλκίδας ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στη Καρδίτσα, με τον τοπικό ΑΟΚ. Από τη μία ισοφάρισε στο 90' το γκολ που δέχτηκε στο 87΄, αλλά απ' την άλλη είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της Χαλκίδας μπήκε δυνατά στον αγώνα και η πρώτη χαμένη ευκαιρία, ήταν στο 9', όταν μετά από σέντρα του Ναουμίδη από τα αριστερά, ο Τσαλμάς κατέβασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αφού ξεπέρασε τον αντίπαλο του, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο έδιωξε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας, Τάτσιος. Στο 22', χαμένη ευκαιρία για τη Καρδίτσα αφού η κεφαλιά που πήρε ο Μίλκοβιτς, κατέληξε αρκετά άουτ. Στο 41' ο Κωσταντάγκας, αντικρίζει τη 2η κίτρινη κάρτα και για άλλη μια φορά, ο ΑΟΧ απ' το πρώτο ημίχρονο, θα μείνει με 10 παίχτες. Στο 44' μετά από μαγική σέντρα του Τσατσαρώνη από τα αριστερά, ο Βαλκάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ συνέχισε δυνατά, να κυνηγάει το γκολ. Στο 50', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευσταθίου, ο Πέτσης βρέθηκε στο 2ο δοκάρι, σουτάροντας στη κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε χαμηλά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Έμπνευση του Ναουμίδη στο 66', όπου σούταρε από πολύ μακρυά βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το "Γ" της εστίας, ο τερματοφύλακας, Τάτσιος, με μία εξαιρετική επέμβαση έσωσε την Καρδίτσα. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία πάλι για την ομάδα της Χαλκίδας, με τον Βαλκάνο στο 81', όταν από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και το σουτ του απέκρουσε δύσκολα, ο Τάτσιος. Στο 83' μεγάλη ευκαιρία για την Καρδίτσα όπου σε σουτ ο Μίλκοβιτς, σημάδεψε το δοκάρι. Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Χαλκίδας, στο 87΄, η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε με κεφαλιά του Κουρκούλα. Όμως ο ΑΟΧ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και στο 90' με κεφαλιά του Ευσταθίου, ισοφάρισε σε 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Ντουμάνης έκανε εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το 1-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται τη Λαμία, η οποία σήμερα υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της (2-4 απ' τον ΑΣ Τρικάλων), σε ένα παιχνίδι με άρωμα από τα παλιά, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΑΟ Καρδίτσας (Μάγκος): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καραγιώργος (31' Καβαλάρης, 46' Δ. Νάκου), Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Κανού, Κανιούρας (58' Τζοβάρας), Παππάς, Χ. Νάκου, Μεσιακάρης, Μίλκοβιτς.
ΑΟ Χαλκίδας (Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Καραμπάς, Κωσταντάγκας, Ναουμίδης, Γκαράνης (62' Ταυταρίδης), Βαλκάνος, Τσαλμάς (85' Τσουπεής), Γκιόκας (73' Αυλωνίτης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: