Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

2 ΑΒΑΝΤΕΣ Χ. 2-0 ΑΡΗΣ Α.: Άνετα οι Αβαντίδες στο Κανήθου

Εύκολα με σκορ 2-0 επικράτησαν οι Αβαντίδες, σήμερα στο γήπεδο Κανήθου. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, με πρωταγωνίστρια την Ζαχαρούλα Καρρά, πήρε την εντός έδρας νίκη και παρέμεινε στη 2η θέση, του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής.
Οι Αβαντίδες, είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι, με το ημίχρονο να τελειώνει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, οι Χαλκιδαίες κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν στο 60', όταν από εκτέλεση φάουλ, η Καρρά έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 68', η ίδια παίχτρια διπλασίασε τα τέρματα της, όταν βρέθηκε απέναντι απ' την αντίπαλη τερματοφύλακα και την πλάσαρε εύστοχα. Στις καθυστερήσεις οι Αβαντίδες έφτασαν κοντά στο 3-0, αλλά η σε πλασέ που έγινε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι, διέσχισε δίπλα τη γραμμή του τέρματος και η αμυντικός του Άρη, έδιωξε τελευταία στιγμή.
Με αυτή τη νίκη, οι Αβαντίδες διατήρησαν την 2η θέση, τελειώνοντας έτσι, ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι Αβαντίδες φιλοξενούν τη Λαύρα, στο γήπεδο της Κανήθου.

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής:
Πήγασος 1-2 Ίκαρος
Αρίων 0-1 Καμίνια
Αβαντίδες 2-0 Άρης Α.
Ρεπό: Λαύρα

Βαθμολογία:
1. Ίκαρος Πετρωτού 18
2. Άβαντες Χαλκίδας 11
3. Ένωση Καμινίων 10
4. Λαύρα Αργυρούπολης 7
5. Άρης Αρχαγγέλου 7
6. Πήγασος Θριασίου 4
7. Αρίων Σητείας 2

Φωτορεπορτάζ:



Πηγή: eviaportal.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Σ. ΑΒΑΝΤΕΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ.. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Chalkida Fans G-3- είπε...

Το κακό είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια, οι Αβαντίδες είναι ίδια ώρα με ΑΟΧ.
Όταν οι ώρες δεν είναι ίδιες θα είμαστε εκεί...