Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

0 ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 2-1 ΑΟΧ: Πάλι ήττα με καλή εμφάνιση

Ο ΑΟ Χαλκίς δεν κατάφερε χθες να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα απ΄την Πιερία και ηττήθηκε απ' τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με σκορ 2-1. Μετά και την μεγάλη εντός έδρας του Ρήγα Φεραίου, με 1-0 την πρωτοπόρο Λαμία, ο ΑΟΧ έφυγε 5 βαθμούς μακριά απ' τη θέση παραμονής και στο επόμενο παιχνίδι (Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 15:00), στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, θέλει μόνο τη νίκη, απέναντι στο Ρήγα Φεραίο, ώστε να πλησιάσει ξανά σε θέση παραμονής, διαφορετικά η ελπίδες παραμονής θα είναι σχεδόν μηδαμινές.
Οι παίχτες του Παναγιώτη Τοκπασίδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αρκετά προβλήματα στο πρώτο 10λεπτο, όπου ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είχε την υπεροχή και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με τον Παυλίδη στο 7' μετά από μία στημένη φάση. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίχτες της Χαλκίδας είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να παραμένει στο 1-0, ενώ ο ΑΟΧ, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με σουτ του Ναουμίδη στο 12', με κεφαλιά του Ναουμίδη στο 14', με διαγώνιο σουτ σουτ του Γκαράνη στο 26', με ανεπανάληπτο τετ α τετ του Γκαράνη στο 30' και με εκτέλεση φάουλ του Τσατσαρώνη που πέρασε δίπλα απ' την εστία του Σακελλαρίδη. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Χαλκίδας, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και πιέζοντας ψηλά συνεχώς την ομάδα του Αχιλλέα. Παρόλα αυτά, σε μία αντεπίθεση των παιχτών της Νεοκαισάρειας, ο Παυλίδης βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση και έκανε από κοντά το 2-0 στο 60'. Στο 63' ήταν η σειρά των παιχτών του ΑΟΧ να αντιδράσουν, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και 2 κεφαλιές πάσες, ο Τσαλμάς με βολέ μείωσε το σκορ σε 2-1. Στο 66' δημιουργήθηκε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟ Χαλκίς όταν οι Ταυταρίδης, Γκαράνης και Τσαλμάς δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, ενώ η συνέχεια του αγώνα ήταν για γερά νεύρα αφού ο ρυθμός ήταν εξαντλητικός για τις 2 ομάδες με την μπάλα να κινείται πάνω κάτω. Στο 85' ο Κωνσταντάγκας πήρε την μπάλα σε πλεονεκτική θέση και λίγα εκατοστά πριν να μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό των γηπεδούχων. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έμεινε με 10 παίχτες για τα υπόλοιπα ελάχιστα λεπτά του αγώνα, ενώ το φάουλ που είχε κερδηθεί, εκτέλεσε ο Ευσταθίου, αλλά δεν βρήκε στόχο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση παρά το άσχημο τελικό αποτέλεσμα και είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τον πολύ δυνατό αντίπαλο και έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Ο τελευταίος βαθμολογικά και χωρίς βαθμό Πυργετός Λάρισας, δεν κατέβηκε ούτε χθες στον εντός έδρα αγώνα με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς, αφού αποχώρησε απ' το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Τα περιθώρια στενεύουν για τον ΑΟΧ και η συνέχεια θέλει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να γίνει την Κυριακή με το εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο το Ρήγα Φεραίο, ο οποίος σήμερα νίκησε την πρωτοπόρο Λαμία με 1-0. Η νίκη θα φέρει τον ΑΟΧ, λίγο πιο κοντά στην παραμονή. Διαφορετικά, το καμπανάκι του υποβιβασμού, θα χτυπήσει πολύ δυνατά. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ντουμάνης, Αυλωνίτης, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Ναουμίδης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκαράνης, Γκιόκας (46' Κωνσταντάγκας), Τσαλμάς, Πέτσης. 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Παφίλης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης (88' Κυρτέγος), Παμλίδης (90' Κωτσιαρίδης), Νάκας (54' Τσιάμας), Μακράκης.






Φωτορεπορτάζ από imathiasportsnews.gr:




Περισσότερες ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: