Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

0 ΑΓΙΑ 0-0 ΑΟΧ: Ανώτερος ο ΑΟΧ, κόλλησε στο μηδέν

Ανώτερος ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στην Αγιά, αλλά κόλλησε στο μηδέν και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μία απ' τις πολλές ευκαιρίες που είχε για να πάρει τη νίκη και να ανέβαινε βαθμολογικά σε θέση παραμονής. Η ομάδα της Χαλκίδας, ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0, μέσα στην Αγιά Λάρισας με τον Δωτιέα. Με αυτή την ισοπαλία και σε συνδυασμό της ήττας του Ρήγα Φεραίου, ο ΑΟΧ έφτασε στο -1 απ' τη θέση παραμονής. 
Η Αγιά έκανε την 1η ευκαιρία στο 12' με σουτ του Βαλαώρα, πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Ντουμάνη. Ο ΑΟΧ αντέδρασε στο 14' όταν από κόρνερ του Γκαράνη, ο Καραμπάς με προβολή στη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 18' ο Κυρήκος πάσαρε στον Τσαλμά, ο οποίος σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 28' ο Βαλκάνος με ντρίμπλα, βρήκε χώρο, σούταρε απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45' ο Δωτιέας προσπάθησε να απειλήσει, όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαλαώρας, ο Κατσίκης με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει στόχο.  
Στο 65' από σέντρα του Ευσταθίου, ο Βαλκάνος σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69' μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, όταν ο Βαλκάνος σέντραρε από αριστερά στον Ναουμίδη, ο οποίος ήταν μόνος απέναντι απ' τον τερματοφύλακα του Δωτιέα, Μάλτζαρη και στην προσπάθεια να πιάσει το πλασέ, η μπάλα βρήκε στο γόνατο και κατέληξε άουτ. Στο 82' από σέντρα του Ευσταθίου, οι αμυντικοί της Αγιάς έδιωξαν μακριά, εκεί που ήταν ο Κωσταντάγκας, ο οποίος έκανε σουτ από πολύ μακριά (35-40 μέτρα), με τη μπάλα να "γλύφει" το δοκάρι του Μάλτζαρη και να καταλήγει άουτ. Στο 83' απείλησε και ο Δωτιέας για το 2ο ημίχρονο, όταν από σέντρα του Τσατσαλίδη, βρίσκει το Ντακούλα έξω απ' τη μεγάλη περιοχή, εκείνος σούταρε, αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε. 
Αξιοσημείωτο είναι η παρουσία των φιλάθλων του ΑΟΧ, που ακολούθησαν την ομάδα στην Αγιά, αλλά και η παρουσία του Σέγκου στον αγώνα με τη φανέλα του ΑΟΧ, ύστερα από 5 μήνες τραυματισμού. 
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Χαλκίς έχει ρεπό, ενώ τη μεθεπόμενη, Κυριακή 30 Μαρτίου, θα φιλοξενήσει τον Αμπελωνιακό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης (78' Ριζούλης), Γούτος, Γιαννακάς, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (85' Χατζηηλιάδης), Τσιρογιάννης (64' Σιμούλης), Κατσίκης 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Τσουπεής (86' Νικολάου), Βαλκάνος, Κυρίκος (49 λ.τρ. Κωνσταντάγκας), Τσαλμάς (68' Σέγγος), Γκαράνης


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ















ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΟΧ


Δεν υπάρχουν σχόλια: