Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

0 ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ: Όλα για όλα για την παραμονή στη Γ' Εθνική

Αντιμετωπίζει ένα σωρό δυσκολίες, κυρίως οικονομικής φύσεως, από την αρχή της χρονιάς, ενώ συμμετέχει σε έναν όμιλο με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και αρκετές δυνατές ομάδες με αξιόλογο ρόστερ. Παρ' όλα αυτά, ο ΑΟ Χαλκίδας κατορθώνει μέχρι στιγμής να βρίσκεται 'ζωντανός' στη μάχη της σωτηρίας, ακυρώνοντας όλα εκείνα τα προγνωστικά που τον ήθελαν να μην αντέχει μέχρι το τέλος της κούρσας. Πλέον, το πρωτάθλημα βρίσκεται πέντε... στροφές πριν τον τερματισμό του και στο στρατόπεδο του συλλόγου ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την τελευταία... ρανίδα από τον ιδρώτα τους για να δουν τους κόπους μίας σεζόν να δικαιώνονται!
Το πρώτο βήμα οι "νερατζούρι" καλούνται να το κάνουν στην Κύμη, με την αποστολή τους να χαρακτηρίζεται επιεικώς... επικίνδυνη! Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, άλλωστε, όταν απέναντι τους βρίσκεται μία από τις καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλου, που τυπικά ακόμη διεκδικεί τον τίτλο;
Παρά το γεγονός ότι το ματς έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, ο 43χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι περιθώρια για... διακρίσεις δεν υπάρχουν! ''Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ κι αυτό το έχουν καταλάβει και τα παιδιά. Έχουμε φτάσει κοντά στον στόχο μας και, πλέον, θα τα παίξουμε... όλα για όλα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής'' σχολίασε στην εφημερίδα "ΩΡΑ των σπορ" ο πρωτεργάτης της προσπάθειας, για να συμπληρώσει με νόημα: ''Έτσι όπως δεν μας χαρίστηκαν, έτσι δεν θα χαριστούμε κι εμείς σε κανέναν''.

''Με λίγη τύχη και τον κόσμο μας''
Όσο για την πηγή από την οποία αντλεί δύναμη ο ΑΟ Χαλκίδας, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης ανέφερε: ''Καταρχήν, είναι αυτός καθ' εαυτός ο στόχος, αφού θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο παίζει το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, αλλά και η ομοιογένεια που έχουμε σαν ομάδα''.
Στον επίλογο του δεν παρέλειψε να εκφράζει την αισιοδοξία του, τονίζοντας: ''Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όμως έχει αποδείξει η ομάδα ότι τα παλεύει όλα. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη και με τον κόσμο στο πλευρό μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε''!

Πηγή: infootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: