Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

0 KYMH 1-0 AOX: Η θηλιά σφίγγει..

Στενεύουν τα περιθώρια για τον ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος ηττήθηκε χθες μέσα στην Κύμη, με 1-0 και οι ελπίδες λιγοστεύουν, καθώς είναι στο -4 απ' τη θέση παραμονής. 
Οι παίχτες της Χαλκίδας, μπήκαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, πήραν τον έλεγχο του κέντρου, άρχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους και στο 5' είχαν την πρώτη καλή στιγμή σε εκτέλεση κόρνερ του Γκαράνη να διώχνει ο Πάππος με γροθιές. Στο 12' ο Σέγκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε το τοίχος και πήρε κατεύθυνση το δίχτυα αλλά οι αμυντικοί της Κύμης έδιωξαν. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσομπάνης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 25' ο Ευσταθίου εκτέλεσε φάουλ και ο Σέγκος δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι δεν κατάφερε να πιάσει κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέτα το 20λεπτο η Κύμη ισορρόπησε τον αγώνα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους παίχθηκε παιχνίδι κέντρου. Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες. 
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και μόλις στο 46' να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουρούς που πλάσαρε σε τέτ-α-τέτ τον Ντουμάνη, ο οποίος όμως έδιωξε εντυπωσιακά σώζοντας την Χαλκίδα. Στο 59' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Ευσταθίου έχασε την μπάλα από τον Μπουρού που μπήκε από πλάγια ανενόχλητος έφθασε μέχρι το ύψος της μικρής πάσαρε στον αμαρκάριστο Μήτρου που την έσπρωξε στα δίχτυα 1-0. Μετά το γκολ που δέχθηκε η Χαλκίδα προσπάθησε να πιέσει αλλά το άγχος δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει καλό παιχνίδι και προσπαθούσε με μακρινές σέντρες να βάλει την μπάλα στην περιοχή της Κύμης. Μοναδική καλή στιγμή για την Χαλκίδα το 79' όταν ο Ταυταρίδης έπιασε δυνατό σουτ και ο Πάππος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΑΟ Κύμης νικητή, και απογοητευμένους τόσο τους παίχτες όσο και τους 70 φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στη Κύμη. 
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 4 Μαΐου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Καρδίτσας, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

ΑΟ Κύμης (Βαγγέλης Ντόβολης): Πάπος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Φλιούκας, Δήμου, Μπουρούς, (80' Φαρούκ), Τσομπάνης ( 69' Ανέστης), Γεωργουδάκης ( 46' Μήτρου). 

ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Κοροβέσης ( 72'Κωσταντάγκας), Τσατσαρώνης, Ναουμίδης, Τσουπεής ( 80' Νικολάου), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Τσαλμάς, Σέγκος, Γκαράνης.




AO Kύμης-ΑΟ Χαλκίδας 1-0 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Δεν υπάρχουν σχόλια: