Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

0 MVP ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 2013-14 Ο ΣΑΤΟΝ

Ο Ντομινίκ Σάτον, του Ίκαρου Χαλκίδας, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Χαλκίδας, πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, στο ΔΑΚ Κανήθου, με τον Αμερικανό φόργουορντ να πρωταγωνιστεί.
Ο Ντομινίκ Σάτον έμεινε στο παρκέ για 36.35’ έχοντας 14 πόντους με 3/5 βολές, 4/4 δίποντα και 1/2 τρίποντο, μαζί με έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, άλλα τόσα κλεψίματα, ένα κόψιμο και έντεκα κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε σε μόλις ένα λάθος.
Έτσι συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (ranking) και κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που φθάνει στην εν λόγω προσωπική διάκριση, αφού είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με την εμφάνισή του απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Ντομινίκ Σάτον μετά την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής, ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε ότι θα κάνει αυτός και όλοι οι παίχτες του Ίκαρου Χαλκίδας, τα πάντα ώστε να πάρουν το διπλό μέσα στη Θεσσαλονίκη.
Για την ανάδειξή του σε MVP, για δεύτερη φορά φέτος: «Πάντα είναι χαρά και τιμή να παίρνεις ένα προσωπικό βραβείο, αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το μυαλό όλων μας είναι στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα κριθεί η φετινή σεζόν». 
Για την τελευταία νίκη τους, επί του Κολοσσού Ρόδου: «Απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου όλη η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια και για αυτό μπορέσαμε να φθάσουμε στη νίκη. Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χαλκίδας για την εκπληκτική συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια της περιόδου και να του υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: