Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

0 ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Πολλά ακούσαμε λίγες μέρες πριν τον αγώνα μεταξύ της Λαμίας και της Χαλκίδας. Όλη την εβδομάδα χωρίς να προκαλέσει ο ΣΦ Χαλκίδας, δεχόταν απειλές κυρίως από τον υποτιθέμενο σύνδεσμο Φαντομάδες της Λαμίας, για τη μετακίνηση των οργανωμένων.
Εν τέλη εμείς ανεβήκαμε στη Λαμία και δεν καθίσαμε σαν επίσημοι, όπως είχαν έρθει οι 20 φίλαθλοι της πρωτοπόρου κι εκείνη την περίοδο Λαμίας. Εμείς ανεβήκαμε και στηρίξαμε ένθερμα την ομάδα και αυτό το κατάλαβαν όλοι οι Λαμιώτες που ήταν στο γήπεδο.
Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, θα επισημάνουμε όλα όσα είδαμε στην έδρα μιας ομάδας, που πήρε τη θέση μιας άλλης, επειδή δεν ήταν ικανή να ανέβει κατηγορία απ' το τοπικό. ΝΑΙ αυτή είναι η Λαμία. Επειδή δεν μπορούσε να ανέβει το τοπικό, συνεργάστηκε με μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας, το γειτονικό Αγρότη Λιανοκλαδίου, πήρε τη θέση του και τον έστειλε στο τοπικό. Και φυσικά άλλαξε το όνομα από ΑΣ Λαμίας σε ΠΑΣ Λαμίας. Σαν να λέμε ότι έχουμε μια νέα ομάδα.
Κατά την είσοδο μας, οι "τρομαγμένοι" απ΄ την εκδρομή μας Λαμιώτες, είχαν βάλει "φουσκωτούς" στην είσοδο και ενώ την ώρα που όλοι οι γηπεδούχοι φίλαθλοι πλήρωναν 5 ευρώ εισιτήριο, σε ευνοϊκές θέσεις, μπας και γεμίσουν το γήπεδο που πάλι δεν το γέμισαν και έκοψαν 710 εισιτήρια, εμείς στο πέταλο πληρώναμε 10.
Μπαίνοντας μέσα κάποιοι ψευτόμαγκες φίλαθλοι άρχιζαν να μας βρίζουν χυδαία, αλλά αυτό έληξε όταν έφαγαν τις πρώτες σφαλιάρες.
Το κλίμα ήταν σχετικά δυναμιτισμένο. Λογικό είναι διότι πέρα από τις θέσεις και τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων, το ΛΑΜΙΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ, είναι το παραδοσιακό ντέρμπι της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Εμείς όμως, παρόλο που ξέραμε ότι το απόγευμα της 11ης Μαΐου του 2014, θα γραφόταν μία ακόμα μαύρη σελίδα για την ομάδα μας, δώσαμε το παρόν 60 άτομα. Και λέω 60 επειδή ήμασταν πεσμένοι. Όχι 20 και να είμαστε πρώτοι. Δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό! Στηρίξαμε την ομάδα και πολλές φορές η φωνή μας ήταν πιο δυνατή από την υποτιθέμενη οργανωμένη εξέδρα της Λαμίας που αποτελούταν από 12χρονα και 13χρονα με λαχανί, ροζουλί, πορτοκαλί, θαλασσί μπλουζάκια αλλά και μπλούζες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Είδαμε πανό που έγραφε "Γ.... ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ". Τόσο μένος για εμάς; Ναι τόσο! Τις μεγάλες ομάδες ζηλεύουν! Άλλωστε η Χαλκίδα έχει δει και μία Α' Εθνική. Η Λαμία τι έχει δει που είχε 35 χρόνια να παίξει Β';
Φυσικά δε θα παραβλέψω την αγραμματοσύνη σας. ΧΑΛΚΙΔΕΟΙ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΧΑΛΚΙΔΙΩΤΕΣ! ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Στο ημίχρονο κάτι αμούστακα γατάκια μας έβριζαν κοντά στα κάγκελα αλλά δεν είχαν το θάρρος να τα ανέβουν. Να χαίρονται που στις πρώτες σφαλιάρες που ρίξαμε, μας είχε σταμπάρει η αστυνομία, διότι έτσι και κάναμε ένα ντου θα βάζανε τα κλάματα. Άλλωστε ποιος σοβαρός φίλαθλος θα ασχοληθεί με άτριχα και ανήλικα.
Στο τέλος του αγώνα, ο εκφωνητής ήταν πολύ προκλητικός. Το καταλαβαίνουμε άλλωστε διότι ήταν 45 χρονών και είχε να δει την ομάδα του στη Β' Εθνική από τότε που πίστευε στον Άγιο Βασίλη. Άλλα επειδή αναρωτιόταν για το σκορ αν το ακούσαμε καλά, εμείς θέλουμε να τον ρωτήσουμε αν άκουγε καλά αυτό που λέγαμε για το Λιανοκλάδι. Γιατί πόνεσε πολλούς. Ο ΑΟ Χαλκίς είναι περήφανος που δεν έχει συγχωνευτεί και δεν έχει συνεργαστεί με καμία ομάδα. Ακόμα και τότε με το έκτρωμα Λήλας - Χαλκίδα, ο ΑΟΧ ήταν στο Α' τοπικό και υποβιβαζόταν. Δεν είχε σχέση με την ομάδα του Βασιλικού. Ενώ η Λαμία, που δεν είχε τα αρχ.... να ανέβει από το Α' τοπικό, βρήκε τον Αγρότη και αντάλλαξαν θέσεις, ίσως και ΑΦΜ διότι η ομάδα από ΑΣ Λαμίας, έγινε ΠΑΣ Λαμίας.

Είναι ωραίο να γ.... με τα λόγια, αλλά εμείς αποδείξαμε σε πράξεις ότι δεν ήμαστε γατάκια.
  • Ήσασταν πρώτοι, στη Χαλκίδα ήρθατε 20 άτομα, δε φωνάζατε και φύγατε απ' την πίσω πόρτα, διότι φοβόσασταν να περάσετε μπροστά μας. 
  • Ήμασταν πεσμένοι, στη Λαμία ήρθαμε 60 άτομα, σας σφαλιαρώσαμε, σας βρίζαμε, σας πετάξαμε μπουκάλια και βγήκαμε κύριοι απ' τη μπροστινή πόρτα. 
Το αστείο είναι ότι μας είπατε πρεζάκια. Λογικό είναι διότι όταν φοβάσαι κάποιον το λες πρεζάκι. Κι εσείς μας φοβηθήκατε. Γι αυτό και τόσες αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο για 60 άτομα.

Επίσης να επισημάνουμε κάτι που ακούσαμε. Επειδή στο Δομοκό, είχαμε ελπίδες παραμονής και ήμασταν 150 άτομα, νομίζατε ότι θα ερχόμασταν 3 λεωφορεία. Αν ψάξετε όλες τις ιστοσελίδες, ΠΟΤΕ δεν ανέφερε επίσημα ο Σ.Φ Χαλκίδας για 3 λεωφορεία. Αυτά σας τα έλεγε η διοίκηση μπας και σας ψήσει με αυτό τον τρόπο να έρθετε γήπεδο. Και είστε ωραίοι, διότι σε συνδυασμό με 5 ευρώ είσοδο, κόψατε 710 εισιτήρια και λέγατε ότι είχατε 2500 κόσμο.

ΤΕΛΟΣ, να ξέρετε κάτι Λαμιώτες. Αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, θα δείτε πόσο κόσμο είχε η Χαλκίδα σε αγώνες ανόδου,  όχι από Γ' σε Β' Εθνική αλλά από Δ' σε Γ' Εθνική. To 2004 στη Λιβαδειά είχαν ταξιδέψει 5000 Χαλκιδέοι και όχι 20 ενώ στον εντός έδρας αγώνα το 1992 με τον Περαμαϊκό, το γήπεδο είχε 15000 κόσμο και όχι 2500. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε αν ήμασταν στη θέση σας, πόσοι θα ερχόμασταν στη Λαμία. Μάλλον δε θα μας έφτανε το πέταλο.... Φιλάκια!



Ένας φίλαθλος του ΑΟΧ, 
που ακολούθησε την ομάδα στη Λαμία...

Υ.Γ. Το κείμενο δεν είναι επίσημη ανακοίνωση του ΣΦ Χαλκίδας. Είναι ένα άρθρο που έγραψε φίλαθλος του ΑΟΧ, που ακολούθησε την ομάδα στη Λαμία και ήθελε να δημοσιευθεί.

Εμείς τσιμπήσαμε και κάτι έξτρα φωτογραφίες απ' το ίντερνετ και τις ανεβάσαμε.




ΟΥΟΥΟΥΟΥ Είμαστε χασισάκια! χαχαχα

Που πάει το μικρό με το φανελάκι του παππού του;


Δεν υπάρχουν σχόλια: