Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

0 ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: Κρίσιμη η κατάσταση του ΑΟΧ

Στο Eviateam μίλησε ο αντιπρόεδρος της Χαλκίδας Τάσος Καρυστινός. 
Αρχικά επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον προπονητή των “νερατζούρι” Παναγιώτη Τοκπασίδη. Τόσο η Χαλκίδα όσο και ο Τοκπασίδης, θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλοϊκά.
Ο Καρυστινός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “μιλήσαμε με τον προπονητή και το σκεπτικό μας είναι περίπου το ίδιο όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Δεν υπάρχει ρωγμή στη σχέση της διοίκησης με τον προπονητή. Ωστόσο το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το οικονομικό πρόβλημα αποτελεί τον μεγάλο βραχνά της ομάδας. Απ’ τη συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης μέχρι σήμερα, πλησιάσαμε κάποιους επιχειρηματίες και τους ζητήσαμε να βοηθήσουν την ομάδα, να πορευτούμε όλοι μαζί. Τη Δευτέρα θα πάρουμε τις απαντήσεις απ’ τους περισσότερους, όμως επειδή ο χρόνος πιέζει, αν διαπιστώσουμε ότι δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο, τότε εκτιμώ ότι δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Απ΄τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τους παίκτες” συμπλήρωσε ο Τάσος Καρυστινός, αν και δεν αποκλείεται η διοίκηση (σ.σ. όσοι έχουν απομείνει), να έρθει σε επαφή με τους παίκτες μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί κάθε χαμένη μέρα από δω και πέρα, μπορεί να αποβεί …μοιραία.
Το βέβαιο είναι ότι η διοίκηση θα προτείνει στους περισσότερους παίκτες που αποτέλεσαν τον κορμό της περσινής ομάδας να παραμείνουν και φέτος και να βοηθήσουν στην προσπάθεια αναστήλωσης της Χαλκίδας στο Α’ τοπικό, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Απ’ την πλευρά του ο Παναγιώτης Τοκπασίδης που είχε δηλώσει την περασμένη Τετάρτη ότι θα περιμένει μία απάντηση μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα δώσει …προτεραιότητα στις συναντήσεις της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές και έπειτα θα πράξει ανάλογα, μιας και έχει δεχτεί κρούση από δύο ομάδες της Α1 και καλείται και ο ίδιος άμεσα να αποφασίσει για τον εαυτό του.
Πάντως το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα οικονομικά δεδομένα μέχρι τα μισά της άλλης εβδομάδας, πόσο μάλλον αν οι περισσότεροι παίκτες δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ΑΟΧ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σημερινή διοίκηση θα υποβάλλει την παραίτησή της!

Γ. Τρυφωνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: