Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

0 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Είναι κάτι παραπάνω από αστείο, να μην θέλει κανείς να βοηθήσει μια ομάδα που εκπροσωπεί 120.000 κατοίκους μιας πόλης. Στη συνέλευση της Τετάρτης, οι εναπομείναντες διοικούντες, κάλεσαν σχεδόν 60 επιχειρηματίας και κανένας δεν έδωσε το παρόν του, πέρα από τους προέδρους του Ολυμπιακού Χαλκίδας και της ΑΕΚ Χαλκίδας. Εκπρόσωποι του δήμου ήταν 2 δημοτικοί σύμβουλοι, ο Βασίλης Καθαροσπόρης (ο οποίος είναι από πέρσι στη διοίκηση του ΑΟΧ) και ο Κώστας Τσάμαρης.
Ο ΑΟ Χαλκίς είναι στο έλεος του Θεού, καθώς κανένας δεν αναλαμβάνει να βοηθήσει οικονομικά αυτή την ομάδα. Είναι ντροπή γι αυτή την πόλη με τόσους επιχειρηματίας που αν ο καθένας έβαζε από 1000 η 5000 ευρώ, η ομάδα θα μπορούσε να πάει ψηλά.
Ο χρόνος είναι πιεστικός και πιθανόν αν δεν βρεθεί λύση, την επόμενη εβδομάδα ίσως και ο ΑΟΧ να πάει πρωτοδικείο για τη διάλυση του. Αυτό λοιπόν θέλουμε σαν Χαλκιδέοι πολίτες; Έχουμε δυναμική και κόσμο, αλλά κανένας δεν αναλαμβάνει να "βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά".
Ποιο είναι το μέλλον της ομάδας; Οδεύουμε για 2η διάλυση στην ιστορία μας, και μάλιστα σε χρονικό διάστημα 10 ετών. Είμαστε όμως άξιοι της μοίρας μας. Σε αυτή την πόλη τίποτα καλό δεν μπορεί να γίνει.
Ο Ίκαρος έφυγε απ' τη Χαλκίδα, η ΑΓΕΧ διαλύθηκε, ο πρώην "Ευρωπαίος" ΝΟΧ, βολοδέρνει στη Β' Εθνική πόλο και τώρα ο ΑΟΧ, πάει για την 2η διάλυση στην ιστορία του. Ντροπή για μια πόλη 120.000 κατοίκων, και για ένα νομό 220.000 κατοίκων. Ντροπή για την Χαλκίδα και την Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: