Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

0 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΙΚΑΡΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΟΧ

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες, η αποχώρηση του Ίκαρου απ’ τη Χαλκίδα και η επιστροφή του στην Αθήνα να έμοιαζε οριστική, ωστόσο σήμερα το απόγευμα, θα γίνει η τελική συνάντηση ανάμεσα στους Χαλκιδέους που διοίκησαν την ομάδα και την πλευρά Αγγελόπουλου, με σκοπό να παρθεί η τελική απόφαση, για τον αν ο Ίκαρος συνεχίσει ν’ αγωνίζεται (Α2) στην πόλη των τρελών νερών ή γυρίσει αμετάκλητα στην πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με τον Τάσο Κολτσιδόπουλο, υπήρχε ένα συμφωνητικό, το οποίο εξασφάλιζε την παραμονή του Ίκαρου στη Χαλκίδα και την ερχόμενη σεζόν, όμως τα πλάνα του κ. Αγγελόπουλου άλλαξαν και το συμφωνητικό δείχνει να πάει …περίπατο.
Παρόλα αυτά η επιθυμία των Χαλκιδέων να κρατήσουν την ομάδα εδώ, είναι τόσο έντονη, που θα κάνουν ακόμα μία τελευταία προσπάθεια να μεταπείσουν τον Αγγελόπουλο, επιχειρώντας να βάλουν …τρίποντο στην παράταση και σε νεκρό χρόνο.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Eviateam, αν δεν προκύψει συμφωνία και ο Κολτσιδόπουλος δεν ασχοληθεί με την ΚΑΕ, δεν αποκλείεται να συμμετάσχει διοικητικά στη Χαλκίδα, αλλά από το …μετερίζι του ποδοσφαίρου και τουλάχιστον το παραπάνω είναι ένα θετικό σημάδι για τον ΑΟ Χαλκίς… Σε μία τέτοια περίπτωση η ενασχόληση του Κολτσιδόπουλου με τον ΑΟΧ συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες και είναι βέβαιο πως τον Κολτσιδόπουλο θα ακολουθήσουν κι’ άλλοι επιχειρηματίες!

Γ. Τρυφωνίδης (eviateam)

Δεν υπάρχουν σχόλια: