Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

0 ΔΣ ΑΟΧ: Οι 16 της σεζόν που πέρασε (2013-14)

Δεκαέξι άτομα ξεκίνησαν στο φετινό ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς, επίσημα έχουν παραιτηθεί τρία άτομα (Ταρνανάς, Χρ. Λινάρδος, Β. Λινάρδος), κάποιοι άλλοι πήραν άδεια απ’ τη …σημαία, ωστόσο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης, που τον έχουν ζώσει τα φίδια. Ας θυμηθούμε όμως την διοικητική …16αδα του φετινού ΑΟ Χαλκίς, έτσι όπως μπήκε στην αφετηρία…

1. Πρόεδρος: Βασίλης Ταρνανάς
Παραιτήθηκε μετά από 5 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, βάζοντας πολλά χρήματα που όμως δεν έπιασαν τόπο… Δεν διαχειρίστηκε σωστά τον ιδρώτα του, δεν είχε τους κατάλληλους συνεργάτες.

2. Αντιπρόεδρος Α’: Χρήστος Λινάρδος
“Αρρωστάκι” με τη Χαλκίδα, μπήκε στο ΔΣ για να βοηθήσει, έτρεξε για διαφημιστικές πινακίδες και όχι μόνο, όμως τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του Βαγγέλης, δεν ανέχτηκαν την συμπεριφορά ορισμένων (όπως υποστηρίζουν) και αρκετά νωρίς …κοινοποίησαν την παραίτησή τους. Το παράδοξο είναι ότι ενώ βοήθησαν, η παραίτησή τους μάλλον έγινε -ελαφρά την καρδία- δεκτή και αυτό ήταν λάθος της διοίκησης.

3. Αντιπρόεδρος Β’: Τάσος Καρυστινός
Ουσιαστικά απ’ τα πρωτοκλασάτα και πιο ενεργά άτομα της διοίκησης. Παραμένει στην ομάδα και κινεί τα νήματα. Όπως δήλωσε, αν δει ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ, θα παραιτηθεί. Ίδωμεν…

4. Γενικός γραμματέας: Δημήτρης Παπαθεοδώρου
Τον είδαμε ελάχιστες φορές, λογικά έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Πέρασε εντελώς απαρατήρητος. Πέρυσι ερχόταν στις συνελεύσεις μαζί με κάτι φακέλους (γραμματέας γαρ), αλλά φέτος, ούτε καν αυτό…

5. Ειδικός γραμματέας: Δημήτρης Επισκόπου
Του αρέσει να ασχολείται με την ομάδα και την βοηθάει στο μέτρο του εφικτού. Συνήθως, είναι ο συντονιστής στις Γενικές Συνελεύσεις (κάτι είναι κι’ αυτό). Γνώστης κάποιων πραγμάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, παραμένει στην ομάδα. Είχε παραιτηθεί ένα μήνα μετά την έναρξη της σεζόν, ωστόσο η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή …αρκετό διάστημα αργότερα!

6. Ταμίας Α’: Δημήτρης Πίγκος
Έχει βοηθήσει την ομάδα, είναι αλήθεια, ωστόσο στα μισά της σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έδωσε τη σκυτάλη στον Άρη Γρύλο. Πολλές φορές αποτελεί την ψύχραιμη φωνή της λογικής όταν η κατάσταση είναι τεταμένη, αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα συνεχίσει να ασχολείται από κάποιο πόστο με την ομάδα.

7. Ταμίας Β’: Ηλίας Κοροβέσης
Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο ΔΣ, ενδεχομένως για να μην τον αδικήσουμε, να ήταν ο “εργάτης” πίσω από τα φώτα και τις κάμερες. Βοήθησε όσο μπορούσε (και στο οικονομικό).

8. Γενικός αρχηγός Α’: Βασίλης Καρλατήρας
Βοήθησε την ομάδα σε όλους τους τομείς. Ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη διοίκηση και τους παίκτες. Έτρεχε καθημερινά στις προπονήσεις, ενώ βοήθησε και οικονομικά. Είναι απ’ τους λίγους πιστούς “στρατιώτες” που παραμένουν στην ομάδα.

9. Γενικός αρχηγός Β‘: Βαγγέλης Μαδαρός
Δεν απείχε ο ρόλος του, απ’ αυτόν του Βασίλη Καρλατήρα. Ασχολήθηκε και πάλι ενεργά με την αγαπημένη του ομάδα, μετά από αρκετά χρόνια. Παραμένει στο προσκήνιο και είναι ένας απ’ αυτούς που κρατάνε την αλυσίδα για να μην σπάσει.

10. Δημόσιες σχέσεις: Παναγιώτης Πικραμένος
Του ανατέθηκε ο ρόλος της ενημέρωσης και στο κομμάτι αυτό, τα πήγε περίφημα. Με δελτία τύπου, βοήθησε αρκετά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει “σιγήσει”, ενώ δεν είναι σε λειτουργία και το site της ομάδας. Εκτίμησή μας είναι πως αν χρειαστεί, θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις.

11. Αρμόδιος τεχνικών θεμάτων Α’: Σταύρος Μαστραντωνάς
Απ’ τους πρωταγωνιστές της φετινής διοίκησης. Ο λόγος του είχε βαρύτητα και σίγουρα επηρέαζε και συνεχίζει να επηρεάζει διάφορες αποφάσεις και καταστάσεις. Ο παλαίμαχος άσος του ΑΟΧ εξακολουθεί να ασχολείται με την επόμενη μέρα της ομάδας.

12. Αρμόδιος τεχνικών θεμάτων Β’: Γιώργος Κεραμιδάς
Κάπου στην πορεία …χάθηκε, δηλαδή ξεκίνησε ζεστά, αλλά ουσιαστικά έχει απομακρυνθεί. Αν δεν κάνουμε λάθος, δεν ήταν ούτε στη γενική συνέλευση, ούτε στην τελευταία συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Παλίρροια, γεγονός που δείχνει ότι έχει αποστασιοποιηθεί.

13. Υπεύθυνος συντονισμού Α’: Βασίλης Καθαροσπόρης
Ουσιαστικά ήταν ο λόγος που κατέβηκε η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχει γνωριμίες και έφερε χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Είναι διατεθειμένος να βοηθήσει ξανά, ωστόσο δείχνει να έχει “παγώσει” απ’ τις τελευταίες εξελίξεις…

14. Υπεύθυνος συντονισμού Β’: Γιάννης Τζαφέρος
Λογικά δεν πρέπει να ασχολείται και πολύ με τα κοινά της ομάδας και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι δύσκολα θα διαδραματίσει ξανά, κάποιο ρόλο στο ΔΣ του ΑΟΧ.

15. Υπεύθυνος επικοινωνίας με φιλάθλους: Άρης Γρύλος
Μεσούσης της περιόδου ανέλαβε καθήκοντα ταμία στην ομάδα (σ.σ. δεν ήταν και το πιο εύκολο εγχείρημα, ειδικά φέτος). Οικονομικά έκανε ότι μπορούσε, αλλά γενικότερα ήταν πολύ κοντά στην ομάδα. ΑΟΧίτης από τα γεννοφάσκια του, αγαπάει παθολογικά τον ΑΟΧ και στο κομμάτι που του αναλογεί, κάνει το καλύτερο δυνατό.

16. Υπεύθυνος επικοινωνίας με ομάδες: Βαγγέλης Λινάρδος
Ισχύει ότι και για τον Χρήστο Λινάρδο. Λειτουργούσε από κοινού με τον αδερφό του και η παραίτησή τους ήταν μία σε …δύο. Παρακολουθεί τον ΑΟΧ από μικρό παιδί, αγωνιά για τον “κυανόμαυρο” σύλλογο, αλλά δεν τον σήκωσε το …κλίμα στην ομάδα και έφυγε.

Γ.Τρυφωνίδης (eviateam)

Δεν υπάρχουν σχόλια: