Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

0 ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: Κάνουμε προσπάθεια να επιβιώσει ο ΑΟΧ

Να αποτρέψει το ναυάγιο και ακόμα μία μελανή σελίδα στην ιστορία της, επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα η Χαλκίδα, με "μπροστάρη" τον Τάσο Καρυστινό που κάνει αγώνα δρόμου για την αποφυγή του "μοιραίου", το να μην κατέβει δηλαδή ο ιστορικός σύλλογος στο Α’ τοπικό, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του νησιού, έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για το νέο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Σε ερώτησή μας προς τον Τάσο Καρυστινό, ο αντιπρόεδρος της ομάδας δεν παρουσιάστηκε το ίδιο απαισιόδοξος με προηγούμενες φορές, αφήνοντας ένα παραθυράκι …ελπίδας, ότι ο ΑΟΧ θα καταφέρει (παρά το διαζύγιο με τον Τοκπασίδη) να ξεφύγει από τα σχοινιά και να βγει από την εντατική.
Όπως δήλωσε στο Eviateam «δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη και κάνουμε υπερπροσπάθεια για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Γίνονται επαφές, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Αν ήμασταν πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα, θα είχαμε παραιτηθεί».
Ο χρόνος όμως κυλάει εις βάρος της Χαλκίδας, μιας και σε 20-25 μέρες -λογικά- θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της (σε περίπτωση που κατέβει η ομάδα), εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Τάσος Καρυστινός απάντησε «λέτε να μην το γνωρίζω; Προέχει όμως να επιβιώσουμε ως σύλλογος, για να βάλουμε μπροστά τις μηχανές».

Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: