Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

1 ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Ο προγραμματισμός του Ίκαρου, αυτή τη φορά με έδρα την Καλλιθέα, συνεχίζεται. Οι ελπίδες να αγωνιστεί στη Χαλκίδα είναι ελάχιστες ως και μηδαμινές, αλλά όλοι θέλουν η ομάδα να μετακομίσει μόνιμα στη Χαλκίδα. Όλοι εκτός από τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Αγγελόπουλο.
Αθέτησε την υπόσχεση
του ο Αγγελόπουλος
Ο προπονητής του Ίκαρου, Δημήτρης Λιόγας και οι τωρινοί μπασκετμπολίστες της ομάδας, επιθυμούν να αγωνιστούν με έδρα τη Χαλκίδα. Όμως ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, που στην ουσία κορόιδεψε μια ολόκληρη πόλη, για προσωπικό του συμφέρον, θέλει η ομάδα να παραμείνει στην Καλλιθέα. Εν τέλη αθέτησε την υπόσχεση του και δεν συμπεριφέρθηκε αντρίκια. Έφερε τον Ίκαρο για 1 χρόνο στη Χαλκίδα, κέρδισε από τα χιλιάδες εισιτήρια κάθε αγώνα και τώρα αφού έκανε μια μεγάλη μπάζα, πήγε πίσω στην Καλλιθέα.
Οι διοικούντες της Χαλκίδας δεν τα βάζουν κάτω. Με μπροστάρη τον Τάσο Κολτσιδόπουλο, συνεχίζουν να πιέζουν τον Αγγελόπουλο, να επιστρέψει την ομάδα στη Χαλκίδα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο deal, καθώς στην Καλλιθέα και στην Α2 κατηγορία, δεν θα έχει πάνω από 30 εισιτήρια σε κάθε αγώνα.
Οι ελπίδες μηδαμινές, αλλά οι άνθρωποι της Χαλκίδας δεν το βάζουν κάτω. Αν και σε λίγους μήνες το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει και ο προγραμματισμός της ομάδας συνεχίζεται, όλοι εκτός του Αγγελόπουλου, θέλουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, να δουν τον Ίκαρο στη Χαλκίδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μείνε ρε Ϊκαρε στην ΧΑΛΚΙΔΑ, στην πόλη που σε αγάπησε τόσο πολύ