Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

1 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Φ.Χ. Ο ΑΟΧ!

Πολλά ακούσαμε αυτές τις ημέρες για την ανακοίνωση που είχαμε βγάλει περί ΜΜΕΔΕΣ του 50ευρου. Ακούσαμε πως υποστηρίζουμε τη διοίκηση η οποία έστειλε την ομάδα στο τοπικό, ενώ ακούσαμε και άλλα υβριστικά σχόλια.
Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι η ανακοίνωση δεν αναφερόταν σε όλους τους δημοσιογράφους. Επίσης δεν θα ασχοληθούμε με τις υβριστικές επιθέσεις που δεχθήκαμε, φτάνοντας ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.
Θα θέλαμε όμως να ρωτήσουμε αυτούς που μας θεώρούν "γνωστούς και φίλους" με τη διοίκηση, τι στάση έπρεπε να πάρουμε; Να βρίζαμε τη διοίκηση της ομάδας και να απέχουμε φέτος από το γήπεδο χωρίς να ασχολούμαστε άλλο με την αγαπημένη μας ομάδα; Αυτό λοιπόν θέλετε; Να αφήσουμε τον ΑΟΧ στο έλεος του Θεού;
Δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα. Πως είναι δυνατόν την ομάδα να τη ρίχνει μία διοίκηση που στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου δήλωνε αδυναμία και ζητούσε τη βοήθεια από άλλους. Τα πράγματα είναι απλά! Από τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2013, κανένας δυνατός επιχειρηματίας δεν ανέλαβε την ομάδα, ξέραμε πάνω κάτω τι θα δούμε. Αυτοί όμως που τώρα βρίζουν τη διοίκηση, αυτοί ήταν οι πρώτοι που μας υπέδειχναν πως να στηρίζουμε την ομάδα, τη διοίκηση και τον Τοκπασίδη. Τα ξέχασαν αυτά; Φταίνε αυτοί που έμειναν μέχρι τέλος στο τιμόνι και την έριξαν η φταίει η αδιαφορία κάποιων να ασχοληθούν με την ιστορικότερη ομάδα της πόλης; Ακόμα και φέτος το καλοκαίρι, κανένας δεν ήθελε να βοηθήσει τον ΑΟΧ, ακόμα και όταν η τωρινή διοίκηση δήλωσε πως αν βρεθεί κάποιος θα αποχωρήσει.
Εμείς λοιπόν σήμερα τι να κάνουμε; Στον Σ.Φ. Χαλκίδας επικρατούν 2 στρατόπεδα, με αυτούς που θα στηρίξουν την ομάδα και ΜΟΝΟ και σε αυτούς που λόγο διοίκησης θα απέχουν. Θέλετε λοιπόν να απέχουμε όλοι και να αφήσουμε την ομάδα στο έλεος του Θεού; Και τι θα κερδίσουμε με αυτό; Μήπως θα την είχε αναλάβει κάποιος άλλος; ΟΧΙ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα είχε αναλάβει την ομάδα αν η τωρινή διοίκηση τα είχε παρατήσει. Το μόνο που θα κάναμε ήταν να έστελναν την ομάδα στο Β' τοπικό.
Τέλος να επισημάνουμε πως η διοίκηση κάνει μία προσπάθεια. Εμείς στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ! Αν δούμε κάτι που μας αρέσει, δε θα φοβηθούμε να διαμαρτυρηθούμε, όπως κάναμε στο τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Νάουσα. Αν αυτοί οι δημοσιοκάφροι ήταν στο γήπεδο, που έχουν να πατήσουν από την εποχή με τον Περαμαϊκό, τότε θα καταλάβαιναν αν εμείς είμαστε φίλοι με τη διοίκηση η όχι.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Γνωρίζουμε πως είχαμε προτιμήσει τη διάλυση απ' τον εξευτελισμό της. Η διοίκηση κάνει μία προσπάθεια και ένα σχεδιασμό κι εμείς περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν είναι ικανοποιητικά, εκεί θα είμαστε. Θα είμαστε όμως μπροστά και όχι πίσω από το PC να το παίζουμε γκουρού του ποδοσφαίρου.
Δε θα σας κάνουμε τη χάρη να διαλύσουμε και να απέχουμε απ' τον ΑΟΧ επειδή σας το λένε τα αφεντικά σας.... Εμείς είμαστε εκεί και πάνω από όλα βάζουμε την ομάδα. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΟΧ!

Σ.Φ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Τρελά Νερά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ . ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΦΕΤΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ .