Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΑΟΧ 0-2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ήττα αλλά καλά δείγματα στο φιλικό

Εντυπωσίασε σε ένα ακόμα φιλικό ο ΑΟ Χαλκίς. Παρά την ήττα του με 0-2, απ' τον Αστέρα Μαγούλας, την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, οι "κυανόμαυροι" έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, δημιουργώντας σε όλο τον αγώνα ευκαιρίες, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους που παρά τα 2 γκολ, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τα καρέ της Χαλκίδας.
Ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά στο 8', ο Καραμπάς έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ. Στο 11' σουτ του Ανέστη κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Ανέστη στο 36', ο Κώστας Καραμπάς με κοντινή προβολή ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αστέρα Μαγούλας να προβεί σε μία εξαιρετική επέμβαση. Αδράνεια στην αμυντική μας γραμμή και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Αστέρας Μαγούλας κάνει το 0-1 στο 40' μετά από στημένη φάση και κεφαλιά του Βασιλείου.
Ευκαιρία για την Ομάδα μας στο 72' Ο Τσεκούρας σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 79' μεγάλη ευκαιρία με το Σμυρναίο να σουτάρει στην κίνηση μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια. Στο 81' ο Αστέρας Μαγούλας κάνει το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεχλή.
Επόμενος φιλικός αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι αύριο, 3 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την ομάδα Γ' Εθνικής, Τριγλία Ραφήνας, στις 18:00, στο γήπεδο της Ραφήνας.

ΑΟ Χαλκίς (Γιώργος Λάμπρου): Οικονομίδης (Ντελέκος), Κοροβέσης (Αναστασίου), Τζαφέρος (Τόλης), Καραμπάς (Ντεγιάννης), Αυλωνίτης, Ευσταθίου (Ζάλλης), Ανέστης (Τσεκούρας), Θωμάς, Τσομπάνης (Σμυρναίος), Βαλκάνος (Πανάι).
Αστέρας Μαγούλας (Άλκης Ελευθεριάδης): Ζόντος, Κλίνης, Βασιλείου, Μουρίτσος, Τσάγκαρης, Μιχαήλος, Παπακωνσταντίνου, Τσατίδης, Χάντης, Δημόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπέχλης, Ραπτόδημος, Πανάγου, Έλβις, Δέδες, Χαλκίδης, Κούνγκιας, Τσαπάρας, Στίλα, Μεϊμαρίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: