Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΤΡΙΓΛΙΑ 3-1 ΑΟΧ: Ήττα στη Ραφήνα σε φιλικό

Συνεχίζονται τα φιλικά για τον ΑΟ Χαλκίς, με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας έκανε χθες μία καλή εμφάνιση στη Ραφήνα, απέναντι στη Τρίγλια, αλλά ηττήθηκε με σκορ 3-1, με 2 γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα.
Στο 1ο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και η Χαλκίδα ήταν πιο απειλητική πραγματοποιώντας 2 καλές φάσεις για γκολ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Χαλκίδα πίεσε την Τριγλία αλλά στο 55′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, μετά από μία περίεργη φάση, καθώς από σέντρα που επιχειρήθηκε στα καρέ του Μόνου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο “Γ” της εστίας του για το 1-0. Ωστόσο στο 60′ η Χαλκίδα έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Σμυρναίος με ωραία προσπάθεια από δεξιά, έκανε το ιδανικό πλασέ γράφοντας το 1-1. Στο 82′ η Τριγλία Ραφήνας κάνει το 2-1 σε μία φάση διαρκείας όπου οι αμυντικοί του ΑΟΧ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα. Σε αντεπίθεση της Τριγλίας, οι γηπεδούχοι στο 87′ καταφέρνουν να …κλειδώσουν τη νίκη καθώς κάνουν το 3-1.
Ο πρώην προπονητής του ΑΟΧ και νυν της Τριγλίας, Γιάννης Γεωργαράς, απέδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Λάμπρου για την απόδοση και την γενικότερη εικόνα της Χαλκίδας.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Γ.Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος (87′ Λινάρδος), Γκιτσάλης (63′ Μαρίνος), Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (82′ Μπασινάς), Βαλκάνος, Σμυρναίος, Ανέστης, Τσεκούρας (63′ Τόλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: