Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

0 ΑΟΧ 4-0 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Tεσσάρα και ανίκητος

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος νίκησε χθες στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, με σκορ 4-0, πραγματοποιώντας την 6η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, κρατώντας για 6ο παιχνίδι, ανέπαφη την εστία τους.
Ο ΑΟ Χαλκίς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιζε μονότερμα, ενώ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 38' ο Τσομπάνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ στο 45', ο Μόνος κράτησε το μηδέν, όταν σε μία κεφαλιά εξ επαφής του Τσαλιαγκού, από σέντρα του Αποστόλου, εκτινάχτηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 52' ο Τσομπάνης, διπλασίασε τα τέρματα για τον ίδιο και την ομάδα του. Στο 65' ο Ανεστης με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 69' ο Κωνσταντάγκας, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, έκανε το 4-0 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Μελανό σημείο, για άλλη μία φορά, η εικόνα του δημοτικού σταδίου της Χαλκίδας, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, με το γρασίδι σε πολλά σημεία του γηπέδου, να έχει εξαφανιστεί. Το θέμα γηπέδου πρέπει να λυθεί επιτέλους και δεν είναι και μόνο ο αγωνιστικός χώρος. 
Επόμενη αγωνιστική για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσουν τα Λουκίσια, στις 15:15, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΑΟ Χαλκίς (Γ.Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (69' Κωνσταντάγκας), Βαλκάνος (81' Τσεκούρας), Θωμάς, Ανέστης, Ντούμας (46' Σμυρναίος). 
Ταμυναϊκός (Σταματούκος): Ντουρέκας, Κρόκος, Γκαβός, Λύκος, Ιωαννίδης, Μάλλιος (63' Πιλάτης), Σταμέλος (89' Μπάνος), Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ., Αποστόλου (63' Λύκος).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:
Λουκίσια 0-2 Απόλλων Ερέτριας
Σκύρος 1-2 Αυλωνάρι
Μακρυκάπα 1-1 Καστέλλα
Δροσιά 1-1 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Δόξα Προκοπίου 1-2 Λήλας Βασιλικού
Παντριαδικός 1-0 Νέα Αρτάκη
Αυλίδα 1-2 Ιστιαία
ΑΟΧ 4-0 Ταμυναϊκός



Α.Ο.Χαλκίδας-Ταμυναϊκός Αλιβερίου 4-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: