Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

0 ΣΚΥΡΟΣ 0-4 ΑΟΧ: 8 στα 8 με τεσσάρα στο νησί

Εύκολο το σημερινό πρωινό για τον ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος έκανε στη Σκύρο το 8 στα 8, κερδίζοντας την ομάδα του νησιού, με σκορ 0-4. Ο ΑΟ Χαλκίς συνεχίζει να είναι ανίκητος, ενώ μετά και τον 8ο αγώνα, δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας.
Στο 18' ο Καραμπάς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 69', ο Σμυρναίος διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΟΧ. Στο 78' ο Βαλκάνος έκανε το 0-3. Στο 90' ο Σμυρναίος με 2ο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4 που έδωσε την νίκη και το τρίποντο στον αήττητο ΑΟ Χαλκίς.
Επόμενη αγωνιστική για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Παντριαδικό, στις 15:15, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

Αποτελέσματα:
Σάββατο 8/11
Παντριαδικός 3-1 Ερέτρια
Αυλίδα 0-1 Λουκίσια
Κυριακή 9/11
Σκύρος 0-4 ΑΟΧ
Λήλας 0-1 Καστέλλα
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 2-3 Νέα Αρτάκη
Μακρυκάπα 2-1 Ιστιαία
Δροσιά 2-2 Αυλωνάρι
Δόξα Π. 0-2 Ταμυναϊκός

Βαθμολογία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Η οικογένεια του Α.Ο. Χαλκίς, ευχαριστεί τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο της Σκύρου για την άψογη και συνάμα πρωτόγνωρη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα. 
Παράλληλα, συγχαίρει τη Διοίκηση του Α.Ο. Σκύρου για το πάθος της για το ποδόσφαιρο, κάτι που αποδεικνύεται από το υπέροχο τελετουργικό που διοργάνωσε κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. 
Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς, με χαρά θα ανταποδώσει τη φιλοξενία στην ομάδα της Σκύρου στα πλαίσια του μεταξύ μας αγώνα για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: