Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 1-2 ΜΕΝΤΕΚΑΣ: Πρεμιέρα με ήττα

Πρεμιέρα με ήττα πραγματοποίησαν οι Άβαντες Χαλκίδας, στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Οι Αβαντίδες ηττήθηκαν σήμερα, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, απ' το Μέντεκα Καλαμαριάς, με σκορ 1-2, με γκολ που δέχτηκαν οι Χαλκιδέες προς το τέλος του αγώνα, από γκολ που προήλθε από θέση οφσάιντ που δεν είδε ποτέ ο επόπτης. 
Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενες πέτυχαν γκολ, από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Πετροπούλου. Οι Αβαντίδες ισοφάρισαν στο 27' με γκολ που πέτυχε η Τσώκου. Στο 80', η Ασημώνη έκανε το 1-2, όταν πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, αφού βρέθηκε τετ α τετ με την τερματοφύλακα των Αβαντίδων, Μαρασίδη και την πέρασε. Όμως την ώρα που πήρε τη πάσα, ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ, κάτι που δεν είδε ο επόπτης και δεν έδωσε ο διαιτητής. Στο 90' οι Αβαντίδες είχαν μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν σε γέμισμα στη μεγάλη περιοχή του Μέντεκα, οι φιλοξενούμενες δεν απομάκρυναν σωστά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Βόλη, όπου πλάσσαρε από τη μικρή περιοχή στη κλειστή γωνία, αλλά η τερματοφύλακας του Μέντεκα, Κλεπουσνιώτου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Έτσι με ένα γκολ οφσάιντ, οι Αβαντίδες δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό, στον πρώτο τους αγώνα για φέτος.
Επόμενη αγωνιστική για τις Αβαντίδες, είναι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας, το Μαγνησιακό, στο Βόλο.

Αβαντίδες (Πύθουλας): Μαρασίδη, Ακριώτη, Θεοδώρου, Κοκκίνη (56' Ελευθερίου), Τροχούτσου, Παγώνη, Χαρτοματσίδου, Χριστοδούλου, (52' Νένε), Μιρσίλη, Τσώκου, Βόλη.
Μέντεκας (Σολοποτίας): Κλεπουσνιώτου, Ιγνατίου, Τσαραμανίδου, Μαχλά, Μπουλγουρτζή (50' Κυριακοπούλου), Ευστρατίου, Ασημώνη, Λαζαρίδου (50' Ναλμπάντη), Πετροπούλου, Γεωργαντζη, Τσακάκου. 

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Αβαντίδες 1-2 Μέντεκας
Αβαντίδες 1-2 Μέντεκας
Ροδόπη 3-6 Αγροτικός Αστέρας
Τρίκαλα 2-2 Πανσερραϊκή
Ρεπό: Μαγνησιακός

Βαθμολογία (2 αγ.):
1. Αγροτικός Αστέρας 6
2. Μέντεκας Καλαμαριάς 6
3. ΑΣ Τρικάλων 2011 4
4. Πανσερραϊκή 1
5. Άβαντες Χαλκίδας 0*
6. Μαγνησιακός Βόλου 0*
7. Ροδόπη Κομοτηνής 0

* Έχουν 1 αγώνα λιγότερο (ρεπό)


Φωτορεπορτάζ










 




Φωτορεπορτάζ απ' την εξέδρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: