Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Παρουσίαση φανέλας 2014-15


Σε μια πολύ ωραία και καλά οργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Παλίρροια, η ομάδα ΑΣ Αβάντες Χαλκίδας (Αβαντίδες) παρουσίασε την αγωνιστική της φανέλα, καθώς και τους χορηγούς, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της ομάδας, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2014-15). 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μαζί με τους κυρίους Πίσχινα, Ρέτσα και Δαφνή. Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκε και ο υπεύθυνος του Δήμου Χαλκιδέων σε θέματα Αθλητισμού, Κώστας Αναγνωστάκης. Σημαντική και η παρουσία του Ευβοιώτη προπονητή της Εθνικής Γυναικών, Αντώνη Πριόνα, που ευχήθηκε στις παίκτριες της ομάδας της Χαλκίδας, καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 
Η βραδιά είχε και μια τιμητική διάκριση για την Παναγιώτα Κοκκίνου που πήρε την τιμητική πλακέτα, από τα χέρια του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για την προσφορά της στον σύλλογο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. 
Μετά τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε και τις ομιλίες από τους επίσημους, ακολούθησε μια μικρή δεξίωση.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών και πρεμιέρα για τις Αβαντίδες, καθώς την 1η αγωνιστική πραγματοποίησαν το ρεπό τους. Η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, ηττήθηκε με σκορ 1-2 απ' το Μέντεκα Καλαμαριάς, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. 

Φωτορεπορτάζ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: