Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

0 ΝΟΧ: Η «πρώτη» για τη νέα σεζόν 2014-15

Μετά τη φετινή απίθανη πορεία της ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών του Ν.Ο. Χαλκίδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επάξια άνοδο μετά από χρόνια στην Α2, οι αθλητές του ΝΟΧ φόρεσαν και πάλι μαγιό και σκουφάκια και βούτηξαν στο νερό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Χαλκίδας.
Το περασμένο Σάββατο 22-11-2014, η «τρελοπαρέα» των παικτών της ομάδας του ΝΟΧ ξαναμαζεύτηκε στην πισίνα, προκειμένου να προπονηθεί για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Θεόδωρου Ανδρεάκου, παλιού γνώριμου και φίλου, από το πέρασμά του από τη Χαλκίδα ως πρώην παίκτης του ΝΟΧ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα με την παρουσία του και στην τελική φάση, που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Περιστέρι.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, πράγμα το οποίο αποτέλεσε τη «συνταγή της επιτυχίας» της ομάδας, που έφερε την άνοδο. Με μόνο εφόδιο την αγάπη τους για αυτό το υπέροχο άθλημα και τη δυνατή φιλία τους, οι αθλητές του ΝΟΧ έδωσαν και πάλι το «παρών», υποσχόμενοι και έχοντας ως πρώτο στόχο την παραμονή στην πολύ δύσκολη και απαιτητική κατηγορία της Α2, και ποιος ξέρει, ίσως και μια νέα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της όμορφης πόλης μας. Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και έδωσαν το πρώτο θερμό καλωσόρισμα ο Πρόεδρος του ΝΟΧ Θάνος Αναστασιάδης και ο έφορος του τμήματος πόλο Δημήτρης Μαμάκος, ευχόμενοι νέες επιτυχίες στους υδατοσφαιριστές μας στη νέα κατηγορία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ, η προκριματική φάση της Α2 πρόκειται να διεξαχθεί στις 27-29 Μαρτίου 2015 (Α΄ γύρος) και 24-26 Απριλίου 2015 (Β΄γύρος), ενώ η τελική φάση πρόκειται να διεξαχθεί στις 29-31 Μαΐου 2015 (Α΄γύρος) και 17-19 Ιουλίου 2015 (Β΄ γύρος). Ο ΝΟΧ θα κληθεί να δώσει περίπου 30(!!) αγώνες, αντιμετωπίζοντας πολύ αξιόμαχες ομάδες, μεταξύ των οποίων πολλές που στο παρελθόν αγωνίζονταν επί σειρά ετών στην Α1, όπως για παράδειγμα των Χανίων, του Ηλυσιακού, του Αργοστολίου κλπ.

Η εφορία υδατοσφαίρισης
ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Mε στόχο την παραμονή στην Α2 ο Ν.Ο. Χαλκίδας από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: