Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

0 ΑΟΧ 1-2 ΙΣΤΙΑΙΑ: Τους έσπασαν τον τσαμπουκά

Μία ήττα που πρέπει να ξεχαστεί, υπέστη ο πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή 1 Μαρτίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, όπου έχασε με σκορ 1-2, απ' την δεύτερη βαθμολογικά Ιστιαία. Οι φιλοξενούμενοι, με καράτε και μπινελίκια, έσπασαν τον τσαμπουκά των παιχτών της Χαλκίδας, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και πήραν γι αυτούς μία σπουδαία νίκη, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν δυναμιτίσει το ματς απ' την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησαν απ' την έναρξη του αγώνα να είναι προκλητικοί προς τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Από τα πρώτα λεπτά, τα μαρκαρίσματα τους ήταν δολοφονικά παίζοντας "βρώμικο" ποδόσφαιρο. Οι παίχτες του ΑΟΧ όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 14', όταν ο Τσιβίκας με σέντρα, βρήκε τον Βαγγέλη Ανέστη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας, Μπιμπάι. Ο ΑΟΧ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες σε όλο το ημίχρονο, παρά τις αντιαθλητικές κλωτσιές που έτρωγαν οι παίχτες, οι περισσότερες εκτός φάσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ ξεκίνησε δυνατά αλλά αυτό κράτησε μέχρι το 70'. Οι παίχτες του ΑΟΧ, υποτίμησαν τον αντίπαλο που όντως δεν έπαιζε μπάλα, αλλά καράτε. Όμως από εκεί και πέρα, οι παίχτες της Ιστιαίας, μπορεί να χτύπαγαν αντιαθλητικά, αλλά φάνηκαν άξιοι των περιστάσεων, από το 70' και μετά να επιβληθούν και να ξεκινήσουν την ανατροπή. Στο 71' όταν ο Παπανικόλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και γκολ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Ιστιαίας. Ο ΑΟΧ μετά την ισοφάριση έκανε ένα ξέσπασμα για να ισοφαρίσει, αρχικά με το σουτ του Τσομπάνη στο 75', που πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 80' με τον Βαγγέλη Ανέστη, ο οποίος δεν κατάφερε απ' το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Μπιμπάι. Από το 80' και μετά ο ΑΟΧ παραδόθηκε στην Ιστιαία που οι παίχτες της ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Στο 91' το Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας πάγωσε, με γκολ που έβαλε ο Βασίλης Ανέστης της Ιστιαίας, μετά από γυριστό σουτ.
Το τελικό 1-2, βρήκε την Ιστιαία να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη, τους φιλάθλους της Χαλκίδας να είναι απογοητευμένους και τη βαθμολογία της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, να έχει πάρει φωτιά. Μέσα σε έναν αγώνα, αντί να εξασφαλίσεις το πρωτάθλημα, κινδυνεύεις να το χάσεις...
Την επόμενη αγωνιστική, Τετάρτη 4 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς αγωνίζεται εκτός έδρας, στο Αλιβέρι, με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό, στις 15:30.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Γκιτζάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Δήμου, Θωμάς, Ανέστης (83΄Σμυρναίος), Τσιβίκας (60΄Βαλκάνος). 
Έν. Ιστιαίας (Δ. Τσελίκας): Μπιμπάϊ, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Ταουφρέ, Παπανικόλας, Στεργίου Ηλ., Γοργομάτης Ν, Γοργομάτης Αντ, (69΄Τούσερτ), Στεργίου Αργ, Ανέστης Χ, (80΄Τριανταφύλλου Σπ,) Ανέστης Β.

Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής:
Δροσιά 2-0 Καστέλλα
Δόξα Π. 0-1 Μακρυκάπα
Παντριαδικός 1-2 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Αυλίδα 3-2 Λήλας
Σκύρος 3-6 ΑΟΝ Αρτάκης
ΑΟΧ 1-2 Ιστιαία
Λουκίσια 0-0 Αυλωνάρι
Ταμυναϊκός 2-0 Ερέτρια


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας στο παιχνίδι με την Ιστιαία:






Α.Ο.Χαλκίδας-Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας 1-2 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: