Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

0 ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

Είναι ένα από τα παιχνίδια που ο ΑΟΧ έπρεπε να νικήσει για πολλούς λόγους. Όταν δυσκολεύεσαι σε ένα πρωτάθλημα που οι αντίπαλοι σου δεν πάνε για την άνοδο, τότε πως θα σκεφτείς αργότερα τα μπαράζ με ομάδες όπως η Θήβα.
Καταρχήν κάποιοι από Ιστιαία, ακόμα και ποδοσφαιριστές, είχαν δυναμιτίσει τον αγώνα σχεδόν μία εβδομάδα πριν. Στον αγώνα από το πρώτο λεπτό, οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, έπαιζαν αντιαθλητικά. Δε εννοούμε ότι έπαιξαν δυνατά και με πάθος. Έπαιξαν κι έτσι και σε αυτό κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Οι παίχτες της Ιστιαίας, έπεφταν με μίσος πάνω στους παίχτες του ΑΟΧ και τους χτυπούσαν εκτός φάσης. Αξιοσημείωτη ήταν η ατάκα που είπε ο τερματοφύλακας Γιώργος Μόνος σε έναν παίχτη της Ιστιαίας, λέγοντας του "Τι βαράς εκτός φάσης; Να με σκοτώσεις θες; Αύριο θέλω να πάω για δουλειά". Οι παίχτες της Ιστιαίας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραγιά και μεγαλωμένοι σε στάνη και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο ότι ήταν προκλητικοί απέναντι στους παίχτες, αλλά ήταν και προκλητικοί απέναντι στους φιλάθλους της Χαλκίδας. Κυρίως τα ΝΟΥΜΕΡΑ 11, 6, 3 και πολλά άλλα της Ιστιαίας, έκαναν άσεμνες χειρονομίες σε φιλάθλους της Χαλκίδας (μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης του ρεπορτάζ του αγώνα) και έβριζαν μάνες. Η ένταση στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε και στην εξέδρα αλλά ευτυχώς, τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι φίλαθλοι της Ιστιαίας, κατά βάση ήταν κύριοι και όχι προκλητικοί όπως οι ποδοσφαιριστές της.
Αηδιαστικές δηλώσεις έκανε ο προπονητής (ο Θεός να τον κάνει) Τσέλιγκας η Τσελίκας η όπως λέγεται, ο οποίος πέταξε αρχικά υπόνοιες για την καθαρότητα του πρωταθλήματος. Πριν καιρό το είχε κάνει ο Αναγνώστου (πρόεδρος της Ιστιαίας) και γελειοποιήθηκε σε όλη την Εύβοια. Αυτό έκανε και χθες ο Τσέλιγκας που χωρίς στοιχεία αλλά με την εμπειρία του σαν ποδοσφαιριστής (που έχει παίξει;) είδε ότι η Χαλκίδα δεν είναι η καλύτερη ομάδα. Πρώτον από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπει την πλάτη μας και δεύτερον αν υπονοεί κάτι ας το αναφέρει με στοιχεία αλλιώς ας επέμβει η ΕΠΣΕ. Τέλος αν είδε την σπουδαία μπάλα στα καμάρια του που κλότσαγαν σαν τραγιά τότε αυτό το ποδόσφαιρο ας παρακολουθούν. Αυτό όμως δεν είναι ποδόσφαιρο. Αλλά τόσα ξέρει, τόσα μπορεί να πει.
Μπορούμε να πούμε και άλλα για την άσεμνη και αντιαθλητικοί συμπεριφορά των παιχτών της Ιστιαίας. Όμως  καταρρίπτουμε τα παραπάνω και τα ξεχνάμε καθώς αυτός ο τσαμπουκάς, έδωσε τη νίκη και την ανατροπή στην ομάδα της Ιστιαίας. Οι παίχτες της Χαλκίδας, δεν φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και κατάφεραν να νικηθούν ψυχολογικά, δείχνοντας ανωτερότητα, χωρίς να θέλουν να παίξουν σε αυτό το αντιαθλητικό παιχνίδι ψυχολογίας. Όμως αυτό ήταν που έδωσε την ΔΙΚΑΙΗ νίκη στους φιλοξενούμενους και αυτό παραδέχτηκαν όλοι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, έχοντας δει το αντιαθλητικό αυτό παιχνίδι. Εν τέλη η νίκη μετράει και όταν μετράει δίκαια, χωρίς διαιτησία (πολύ καλός ο διαιτητής Κάμπαξης) λιγότερο σημασία έχει αν βρίζεις, κλωτσάς και επιβάλεις τον τσαμπουκά σου. Ας είχαν επιβληθεί και οι παίχτες της Χαλκίδας. Ας είχαν κάνει το Ενωσιακό οι φίλαθλοι της Χαλκίδας κόλαση που πάντα απέναντι σε Ευβοϊκές ομάδες είμαστε κύριοι (είμαστε και οι πρώτοι που θα φάμε κατακραυγή από τα ΜΜΕ αν βρίζουμε Ευβοϊκές ομάδες). Αυτή η σεμνότητα έχει γυρίσει μπούμερανγκ.
Και μιας και αναφερθήκαμε στα ΜΜΕ. Ποιο ΜΜΕ είχε αναφερθεί στις πέτρες που είχαμε φάει μέσα στο Βασιλικό το 2010. Ποιο ΜΜΕ είχε αναφερθεί στα μπινελίκια που τρώγαμε το 2010 στην Κύμη και τους Ωρεούς; Ποιο ΜΜΕ αναφέρθηκε στα υβριστικά συνθήματα κατά τη Χαλκίδας μέσα στα Λουκίσια; Ποιο ΜΜΕ αναφέρθηκε φέτος στα μπινελίκια που φάγαμε μέσα στη Μακρυκάπα και στην Αρτάκη; ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! Πιστέψτε μας μετά από αυτό το κείμενο, θα είστε πολλοί εσείς που θα βγείτε να μας φέρετε αντίλογο στα όσα γράψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: