Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 2-0 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ανέβηκε βαθμολογικά

Μετά τη σπουδαία ισοπαλία μέσα στη Θεσσαλονίκη (1-1 με Μέντεκα), ήρθα η μεγάλη εντός έδρας νίκη της Κυριακής (1 Μαρτίου) για τις Αβαντίδες, οι οποίες νίκησαν με σκορ 2-0 το Μαγνησιακό Βόλου, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Τα κορίτσια της Χαλκίδας, πραγματοποιούν ένα πολύ καλό Β' γύρο, έχοντας μπει δυναμικά στο 2015, πετυχαίνοντας την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, η οποία είναι σημαντική για την παραμονή τους στη Β' Εθνική κατηγορία.
Οι Αβαντίδες είχαν την υπεροχή σε όλο τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά στο δεύτερο, τα κορίτσια της Χαλκίδας, μπήκαν με σκοπό τη νίκη. Στο 68' μετά από πάσα της Κηρύκου, η Μισιρλή με εύστοχο πλασέ, άνοιξε το σκορ για τις Αβαντίδες. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχασε πολλές καλές ευκαιρίες, με τις Βολιώτισσες να έχουν σε καλή μέρα την τερματοφύλακα Μαργαρίτη. Το τελικό 2-0 έκανε η Τροχούτσου με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, κρεμώντας τη Μαργαρίτη. Η ομάδα του Βόλου, είχε ευκαιρία να μειώσει στο 88', όταν η Σέλα κέρδισε πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1.
Το τελικό 2-0 πανηγύρισε τόσο η ομάδα της Χαλκίδας, όσο και οι ελάχιστοι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας που έδωσαν το παρόν στο Ενωσιακό γήπεδο, στηρίζοντας για άλλη μία φορά τη γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας.
Την επόμενη αγωνιστική (11η), Κυριακή 15 Μαρτίου, οι Αβαντίδες θα ταξιδέψουν στις Σέρρες, όπου θα αντιμετωπίσουν την Πανσερραϊκή, που είναι στην ίδια θέση στη βαθμολογία, στο γήπεδο Ψυχικού Σερρών.

Αβαντίδες: Τσώκου, Στεφανοπούλου, Θεοδώρου Σ. (43' Θεοδώρου Αν.), Χριστοδούλου (75' Κοκκίνου), Τροχούτσου, Νένε, Χαρτοματζίδου, Μανίτα, Μισιρλή, Κηρύκου, Βόλη (36' Παγώνη).
Μαγνησιακός: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ζαμπάκα, Ξανθή, Σέλα, Χρυσικοπούλου, Μανιαδάκη (54' Ρούχα), Ντοκούζη, Κοσμοπούλου (74' Πέτση), Καραλή (34' Δερβενιώτη), Παπαχρήστου.

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής:
Αγρ. Αστέρας 1-0 Μέντεκας
Ροδόπη 0-4 Τρίκαλα 2011
Άβαντες 2-0 Μαγνησιακός
Ρεπό: Πανσερραϊκή

Αποτέλεσμα εξ αναβολής αγώνα 7ης αγωνιστικής (22/02/2015)
Ροδόπη 1-1 Πανσερραϊκή

Βαθμολογία:
1. ΑΣ Τρίκαλα 2011 20
2. Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 19
3. Μέντεκας Καλαμαριάς 11
4. Άβαντες Χαλκίδας 8*
5. Πανσερραϊκή (-4) 8*
6. Μαγνησιακός Βόλου 7*
7. Ροδόπη '87 Κομοτηνής 6

* Έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





Δεν υπάρχουν σχόλια: