Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Στα πέναλτι το Βόλο, πέρασαν στους 8

Μεγάλη πρόκριση πέτυχαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας, στο Κύπελλο Ελλάδος γυναικείου ποδοσφαίρου, αφού χθες, Σάββατο 21 Μαρτίου, νίκησαν τον ΑΣ Βόλου 2004, ομάδα Α' Εθνικής κατηγορίας, με 4-2 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2), στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Οι Αβαντίδες, αποδείχθηκαν «Δήμιος» των ομάδων του Βόλου, καθώς μετά τον Μαγνησιακό, απέκλεισαν και το Βόλο 2004. 
Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν στο 6' με πλασέ της Γάτσιου μετά από ένα-δύο με την Λόγου, τα κορίτσια της Χαλκίδας αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 30' μετά από ψαλιδάκι της Μικελίνας Στεφανοπούλου. Οι Βολιώτισσες πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 55’ με ψαλιδάκι της Ευβοιώτισσας και πρώην παίκτριας των Αβαντίδων, Λόγου. Το 2-2 που «σφράγισε» την κανονική διάρκεια και την παράταση έγινε στο 70', με εκπληκτική «λόμπα» της Βόλη. 
Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, ενώ στα πέναλτι οι Αβαντίδες επικράτησαν (4-2) με την αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει πέναλτι της Ευβοιώτισσας και πρώην παίκτρια των Αβαντίδων Μαριαλένα Οικονόμου και της Γουγούση. Στο 4ο πέναλτι των Αβαντίδων, ευστόχησε η Μικελίνα Στεφανοπούλου, κάνοντας το 4-2 και χαρίζοντας την πρόκριση στους 8, στην ομάδα της Χαλκίδας.
Οι Αβαντίδες Χαλκίδας, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή, απ' τον αγώνα ΑΣ Τρίκαλα - ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: