Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

0 ΑΟΧ 3-0 ΔΡΟΣΙΑ: 4η (δρο)σερί τριάρα

Την 4η σερί τριάρα πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή 22 Μαρτίου. Για 4ο αγώνα κερδίζει με το ίδιο σκορ (3-0), αυτή τη φορά τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Με αυτή τη νίκη, ο ΑΟΧ σχεδόν έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο +8, απ' την δεύτερη βαθμολογικά Νέα Αρτάκη. Οι γκέλες για τους συνδιεκδικητές του τίτλου συνεχίζονται. Η Ιστιαία ήρθε ισόπαλη στην Καστέλλα με 1-1, ενώ ο Ολυμπιακός Χαλκίδος δεν έχει πια ελπίδες μετά και από την εξάρα που δέχτηκε στην Ερέτρια (6-1). 

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΑΟΧ επί της Δροσιάς, ο Τσομπάνης που μοίρασε 2 ασίστ και πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν και στο πρώτο μέρος όμως κυρίως ο Ντουμάνης κράτησε το μηδέν για τη Δροσιά στο πρώτο 45λεπτο. Στο 12΄το δυνατό σουτ του Γκίτζαλη μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Δροσιάς να κάνει δύσκολη επέμβαση και να διώξει, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Δήμου στο 13΄. Στο 20΄το μακρινό σουτ του Βαλκάνου έφυγε λίγο άουτ όπως και το σουτ του Τσομπάνη στο 40΄. Στο 44΄ο Ντουμάνης με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε τη κεφαλιά του Ευσταθίου. 
Στο Β' μέρος η Χαλκίδα έγινε πιο ουσιαστική και στο 49΄ο Δήμου μετά από πάσα του Τσομπάνη άνοιξε το σκορ. Στο 64΄ήταν σειρά του Ανέστη να χριστεί σκόρερ μετά από κούρσα και ασίστ του Τσομπάνη, ενώ στο 71΄ο δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας το 3-0 με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής. Καλή η διαιτησία του Φώτη και των Καμπούρη Παντελάκη. 

ΑΟ Χαλκίς: Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος (74΄Μαρίνος), Καραμπάς, Γκίτζαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (74΄Φιλιππίδης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (65΄Τσιβίκας), Δήμου 
ΑΠΚΟ Δροσιάς: Ντουμάνης, Ρ. Τσούτης, Ματζούνης, Γρυγανάς, Σ. Τσούτης, Ρίτσα (75΄Ν. Μάλιαρης), Σφυρόπουλος (81΄Γ. Μάλιαρης), Καρόκης, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Λάμπρου (69΄Λίφο). 


Ρεπορτάζ αγώνα: eviagoal.blogspot.gr

ΠΑΝΑΞΙΑ ο ΑΟ Χαλκίς, είναι φέτος μακράν η καλύτερη ομάδα και το φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, παρά τα όσα κατά καιρούς δηλώνουν κάποιοι "άμπαλοι" απ' τη βόρεια Εύβοια. 5 αγωνιστικές πριν το τέλος και η ομάδα της Χαλκίδας πέτυχε την 4η σερί τριάδα (4η σερί νίκη με σκορ 3-0), δείχνοντας πιο είναι το αφεντικό της Εύβοιας! Ο ΑΟΧ δεν χάνει στην έδρα του από ομάδες που βρίσκονται από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω, ούτε τρώει εξάρες. Γι αυτό και είναι το απόλυτο φαβορί και μακράν η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όσο και σε κάποιους να μην τους αρέσει.

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 29 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί τυπικά εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Πρωτεύς Χαλκίδας, ο οποίος αυτή την αγωνιστική, ηττήθηκε στην Ερέτρια, απ' τον Απόλλων, με σκορ 6-1. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής:
Απόλλων Ερέτρια 6-1 Ολυμπιακός Πρωτεύς Χαλκίδας
ΑΟ Χαλκίς 3-0 ΑΠΚΟ Δροσιάς
Αυλίδα 1-0 Παντριαδικός
Σκύρος 1-4 Δόξα Προκοπίου
Καστέλλα 1-1 Ιστιαία
Αυλωνάρι 1-2 ΑΟΝ Αρτάκης
Ταμυναϊκός 4-0 Λήλας Βασιλικού
Λουκίσια 0-1 Μακρυκάπα





AO Χαλκίς-Δροσιά 3-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: