Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Η οργάνωση φέρνει επιτυχίες

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο της Εύβοιας στο γυναικείο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τα κορίτσια του Θανάση Πύθουλα αγωνίζονται σ’ έναν όμιλο με ομάδες όπως η Καλαμαριά, η Ροδόπη Κομοτηνής, ο Αγροτικός Αστέρας Βέροιας, η Πανσερραϊκή, ο Μαγνησιακός και τα Τρίκαλα, με τα μακρινά ταξίδια να είναι πολλά και τα έξοδα ακόμα περισσότερα.
Παρόλα αυτά υπάρχει μία λέξη – κλειδί, η …οργάνωση (άγνωστη ακόμα – ακόμα και για επαγγελματικές ομάδες), που έχει φέρει τις Αβαντίδες στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και στις «8» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο Κύπελλο!
Και το σημαντικότερο; Οι Αβαντίδες δεν χρωστάνε ούτε …πενηνταράκι …πουθενά!
Το περ. Σάββατο οι Αβαντίδες νίκησαν στα πέναλτι τον Ολυμπιακό Βόλου (Α’ Εθνική) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού, όπου στις 26 Απριλίου θα υποδεχτούν στη Χαλκίδα την κορυφαία ομάδας της χώρας, τον ΠΑΟΚ!
Οι Αβαντίδες ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς, γνωρίζοντας ότι καλούνται να κάνουν κάτι παραπάνω από μία …απλή υπέρβαση, για να περάσουν στα ημιτελικά.
Οι Αβαντίδες τη φετινή σεζόν ξεκίνησαν «μουδιασμένα» το πρωτάθλημα, ωστόσο όταν οι μηχανές πήραν μπροστά και η ομάδα άρχισε να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, ήρθαν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Τα πάντα κυλάνε …ρολόι, η οργάνωση είναι το «Α» και το «Ω» και το μέλλον προδιαγράφεται …λαμπρό για τις Χαλκιδαίες!
Να σημειωθεί δε, ότι και στα εντός έδρας ματς, η αποστολή των Αβαντίδων καταλύει από το προηγούμενο βράδυ σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ η πειθαρχία που έχει επιβληθεί από τεχνικό τιμ και διοίκηση μοιάζει να είναι …στρατιωτική!
Για τα εκτός έδρας ματς, ούτε συζήτηση, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθείται κατά γράμμα, μοιάζει με …ιεροτελεστία!
Όπως προαναφέραμε στις 26 Απριλίου οι Αβαντίδες θα αντιμετωπίσουν στη Χαλκίδα τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έναν ΠΑΟΚ, που έχει χτίσει μία μοναδική δυναστεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο σαρώνοντας τις εγχώριες κούπες, με συμμετοχές στο Champions League και φυσικά το μεγαλύτερο κομμάτι του «ασπρόμαυρου» ρόστερ να απαρτίζει την Εθνική ομάδα.
Οι Αβαντίδες γνωρίζουν ότι ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει τον πρώτο λόγο, όμως ξεκαθαρίζουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κάνουν …δυνατό το …αδύνατο!

Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: