Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

0 ΑΟΧ 3-0 ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Έκλεισε με νίκη και σήκωσε την κούπα

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, ο πρωταθλητής Ευβοίας ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος χθες, Κυριακή 26 Απριλίου, για την τελευταία αγωνιστική, νίκησε τον ΑΠΟ Καστέλλας με σκορ 3-0, σήκωσε το τρόπαιο και πλέον περιμένει τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Το 1-0 έγινε στο 7΄με το Βαλκάνο να νικά με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Κηρόπουλο, ενώ ακολούθησαν δυο γκολ από τον Σμυρναίο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 62΄. Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα στις 6-7 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε εκτός από τα γκολ που πέτυχε. Στο β΄μέρος Γιώργος Λάμπρου και Νίκος Κιαπέκος έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να αγωνισθούν.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή του πρωταθλητή της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, που την ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Μαζί του στην απονομή, από την ΕΠΣΕ, συμμετείχαν οι Γιώργος Πίσχινας και Αντώνης Παπαδάκης.
Οι παίχτες πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος τραγουδώντας μαζί με τους φιλάθλους συνθήματα για την επερχόμενη άνοδο στα μπαράζ. 
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 17:00, όπου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Θήβας, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για τα μπαράζ ανόδου.  

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Οικονομίδης, Κοροβέσης, Μαρίνος (71΄Μπασινάς), Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσιβίκας (46΄Τόλης), Βαλκάνος, Φιλιππίδης (74΄Λειβαδίτης), Δήμου, Σμυρναίος 
ΑΠΟ Καστέλλας (Ν. Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Ταυρής (76΄Κόκκινος), Σπανός, Μπασινάς, Μήτρου, Γιούλης (61΄Χασάνδρας), Λαφαζάνης, Μαντάς, Τσούτσης (70΄Ματράκας)

Αποτελέσματα 30ης αγωνιστικής:
Λουκίσια 1-2 Σκύρος
Ν. Αρτάκη 2-1 Μακρυκάπα
ΑΟΧ 3-0 Καστέλλα
Ερέτρια 0-0 Αυλίδα
Ταμυναϊκός 0-0 Παντριαδικός
Αυλωνάρι 3-2 Δόξα Π.
Ιστιαία 1-0 Δροσιά
Λήλας Β. 0-3 ΟΣΦΧ Πρωτεύς

Αναμένεται ο αγώνας εξ'αναβολής αγώνας της 29ης αγωνιστικής Σκύρος -  Ταμυναϊκός,
για να ολοκληρωθεί η τελική βαθμολογία της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15


Aπονομή στον Α.Ο.Χαλκίδας από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ














Δεν υπάρχουν σχόλια: