Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

0 ΣΤΟ FINAL 6 ΤΗΣ Α2 2015 Ο ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Στο Final 6 της Α2 κατηγορίας πόλο, προκρίθηκε ο ΝΟ Χαλκίδας, ο οποίος θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία πόλο (Α1) και να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές. Ο ΝΟΧ έχει να αγωνιστεί στην Α1, απ' τη σεζόν 2003-04 και φέτος, απ' το τίποτα και χωρίς τη μεγάλη οικονομική άνεση, έφτασε στο Final 6. Πολλά συγχαρητήρια στους πολίστες της Χαλκίδας, οι οποίοι έφτασαν να διεκδικούν τη μεγάλη κατηγορία, μέχρι τον τελευταίο γύρο.
Στα Β' μπαράζ του Α' γύρου, που πραγματοποιήθηκαν στη Χαλκίδα, ο ΝΟΧ τερμάτισε 2ος. Μετά τις μεγάλες 2 μεγάλες νίκες (18-5 τη ΝΕ Λαμίας και 17-1 τους Αργοναύτες Βόλου), ήρθε το Σάββατο βράδυ η ήττα απ΄την Κέρκυρα στις λεπτομέρειες, με 8-9. Χθες το πρωί όμως, ο ΝΟΧ ήθελε την νίκη απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου, για να περνούσε στην επόμενη φάση, κάτι που έκανε, κερδίζοντας με 7-6, σε έναν αγώνα που δυόμισι λεπτά πριν το τέλος, έχαναν με 5-6. Μετά τη νίκη επί του ΟΥΚ Βόλου, οι παίχτες της Χαλκίδας μαζί με τον κόσμο, πανηγύρισαν έξαλλα και έγιναν τα καθιερωμένα "όλε" πρώτα με την εξέδρα των οργανωμένων του Σ.Φ. Χαλκίδας και ύστερα στην εξέδρα με τους 500 φιλάθλους της Χαλκίδας που έδωσαν βροντερό παρόν σε όλους τους αγώνες μπαράζ που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.

Στο Final 6, o NOX θα αντιμετωπίσει στον Α' όμιλο, τον ιστορικό ΝΟ Πατρών και την συμπολίτισσα του ΝΕ Πατρών. Ο πρώτος απ' τους 3 θα πάρει και το ένα εισιτήριο της Α1 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον πρώτο απ' τον άλλον όμιλο (οι ομάδες δεν έχουν γίνει όλες γνωστές καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα ο Β' γύρος της Α' φάσης των άλλων ομίλων) για τον τίτλο της φετινής Α2 κατηγορίας.
Ευχόμαστε στο ΝΟ Χαλκίδας, καλή επιτυχία και επιστροφή στην Α1 Εθνική κατηγορία!

ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 8-9 ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τα επτάλεπτα: 1ο 2-2, 2ο 2-3 (0-1), 3ο 5-6 (3-3), 4ο 8-9 (3-3)
Τα γκολ του ΝΟΧ πέτυχαν: Παπαγιαννάκης 3, Αλαφάκης 2, Τρίκκας 1, Παλαιολόγος Π 1, Κορίτσας 1.
ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 7-6 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Α΄ ΟΜΙΛΟ (ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ)
1. ΝΑΟ Κέρκυρας 21
2. ΝΟ Χαλκίδας 18
---------------------------------------
3. ΟΥΚ Βόλου 15
4. ΝΕ Λαμίας 6
5. ΝΟ Βόλου Αργοναύτες 0


A2 πόλο (Β΄ γύρος, Α΄ φάσης στη Χαλκίδα) από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΝΟΧ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΝΟΧ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ)













Δεν υπάρχουν σχόλια: