Κυριακή 10 Μαΐου 2015

2 Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ Α1

1 χρόνος πέρασε από τότε που αγωνίστηκε ο Ίκαρος στη Χαλκίδα και οι μπασκετική "κλίκα" της πόλης μας, αναζητεί τη λύση για να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία. 
Αυτή τη φορά δε μιλάμε για ένα εγχείρημα τύπου Ίκαρος, αλλά μία αυθεντική ομάδα της Χαλκίδας με ιστορία. 
Μάλιστα σε μαγαζί σε γνωστό "στενό", πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Χαλκιδέικης μπασκετικής "κλίκας" με πρόεδρο ομάδας Α1. 
Η ίδια μπασκετική "κλίκα", έχει βρει και επιλογή για θέση στην Α2 κατηγορία. 
Αν και γνωρίζουμε ονόματα και ομάδες, δεν θα δημοσιοποιήσουμε τίποτα παραπάνω. Αυτή τη φορά ευελπιστούμε σε κάτι καλό και όχι σε εγχείρημα τύπου Ίκαρος. Άλλωστε δεν συζητάμε για συγχώνευση αλλά για ανταλλαγή κατηγοριών των ομάδων. 
Πέρσι ο κόσμος έδειξε ότι μπορεί η Χαλκίδα να είναι στην Α1 κατηγορία! Αυτή τη φορά ευελπιστούμε να γίνει κάτι πραγματικά καλό!  

2 σχόλια:

vagGS1150 είπε...

Παιδια στηριξτε οποιαδηποτε προσπαθεια μπορει να φερει μια ομαδα της Χαλκιδας στην Α1. Μην Κρινουμε κ ασκουμε κριτικη πριν απο οποιαδηποτε προσπαθεια που δεν θα ξερουμε το αποτελεσμα της. Ολοι εχουμε βαλει μυαλο κ οι μπασκετικοι εχουμε γινει πολλοι σε αυτοι την πολη. Δικαιουνται ομως να μιλανε μονο οι λιγοι που εχουν ματωσει στο βωμο του να κανουν κατι καλο σε αυτο το κομματι της πολης αυτης. Κ αυτοι ειναι πολοι λιγοι κ θελουν βοηθεια κ στηριξη. . . σε αντιθεση με αυτους που μιλανε χωρις κοστος οι οποιοι ειναι πολλοικ δεν εχουν αναγκη βοηθειας κ στηριξης....αυτα απο εναν μπασκετικο της Χαλκιδας εκτος κλικας

Chalkida Fans G-3- είπε...

Φυσικά και στηρίζουμε την προσπάθεια! Το "κλίκα" δεν το λέμε ειρωνικά! Μιλάμε γι αυτούς που ασχολούνται με το μπάσκετ της Χαλκίδας, από Ίκαρο, έως ΑΓΕΧ, Έξω Παναγίτσα και ΠΑΣ Χαλκίδας! Όλους αυτούς τους λέμε σε εισαγωγικά "κλίκα", χωρίς να υπονοούμε κάτι.

Πέρα από αυτό, το θέμα είναι να γίνει η συγχώνευση, αλλα ο ΣΦΧ θα είναι εκεί ΜΟΝΟ αν η ομάδα λέγεται ΑΓΕΧ. Νέα ομάδα ακόμα και με νέο όνομα ΧΑΛΚΙΔΑ, θα μας είναι αδιάφορη! 2ο Ίκαρο δεν ξαναστηρίζουμε...