Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2014-15

Πραγματοποιήθηκε η φετινή μας ψηφοφορία, όπως και κάθε χρόνο, από τους φιλάθλους της Χαλκίδας και τη σελίδα μας (chalkidafans3.blogspot.gr), για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου (2014-15). Πρώτος με διαφορά αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς, με 13 γκολ, Βαγγέλης Ανέστης, με 22%. Δεύτερος με 15% ακολούθησε ο τερματοφύλακας Γιώργος Μόνος, ενώ την τρίτη θέση, με μόλις 1% λιγότερο (14%), κατέλαβε ο περσινός καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ, Αλέξανδρος Βαλκάνος. 

1. Βαγγέλης Ανέστης 22%
Ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΑΟ Χαλκίς με 13 γκολ και 6ος στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15, δεν θα μπορούσε να μην είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Χαλκίδας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ήρθε φέτος απ' τον ΑΟ Κύμης και δεν κέρδισε μόνο το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και την άνοδο στη Γ' Εθνική, αλλά κέρδισε και τις καρδιές των φιλάθλων της Χαλκίδας, ψηφίζοντας τον δίκαια των φετινό καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας.   

2. Γιώργος Μόνος 15%
Έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Χαλκίς, στα 6 από τα 7 τελευταία χρόνια και άξιζε να είναι μέσα στην τριάδα. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, ανέδειξαν 2ο καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ, τον 26χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μόνο. Το αγαπημένο "παιδί" των φιλάθλων, διεκδίκησε άνετα την 2η θέση, καθώς ήταν ο "φύλακας" της ομάδας κάτω από τα δοκάρια και με τις σωτήριες αποκρούσεις του, βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

3. Αλέξανδρος Βαλκάνος 14%
Ο 21χρονος επιθετικός και περσινός καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας (36, τα 2 ως αλλαγή) και αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του φετινού ΑΟΧ με 10 γκολ. Για άλλη μία χρονιά έπαιξε πολύ καλά με τη φανέλα της Χαλκίδας και βγήκε στην καλύτερη τριάδα της ψηφοφορίας των φιλάθλων της Χαλκίδας. 

4. Βασίλης Κοροβέσης 9%
5. Βαγγέλης Αυλωνίτης 8%
6. Γιώργος Τσιβίκας 7%
7. Νίκος Ευσταθίου 5%
». Κώστας Καραμπάς 5%
». Ηλίας Δήμου 5%
10. Γιάννης Θωμάς 3%
». Βασίλης Τσομπάνης 3%
». Γιώργος Φιλιππίδης 3%
13. Γιάννης Σμυρναίος 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια: