Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

0 ΑΟΧ: Πέμπτη 9/7/15 στις 20:00, ΓΣ και εκλογές ΔΣ

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 20:00, στην αίθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Τάσος Καρυστινός, καλεί τους φιλάθλους της Χαλκίδας να δώσουν το παρών καθώς πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία που θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου.
Το παρόν θα δώσει και ο εφοπλιστής, Κώστας Κοτσάτος, ο οποίος θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο, ενώ ο στενός συνεργάτης του εφοπλιστή Γιώργος Τόλιας το προηγούμενο διάστημα έκανε επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου προκειμένου να καλύψει τις εννέα θέσεις του ΔΣ. Εκτός από τους Κοτσάτο και Τόλια που λογικά προορίζονται για τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου, πρόταση έχουν επίσης δεχθεί οι Γρηγόρης Δάσκος, Κώστας Αναγνωστάκης, Σταμάτης Γκάβαλης και Χρήστος Λινάρδος.
Εκτός από το ψηφοδέλτιο του Κοτσάτου, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο, η απ' την προηγούμενη διοίκηση. Όλα αυτά θα τα δούμε την Πέμπτη όπου θα γυρίσει μία νέα σελίδα για τον ΑΟ Χαλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: