Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

0 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟΧ

Ο Γιώργος Λάμπρου συμφώνησε με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς και συνεχίζει για 2η χρονιά στον πάγκο. Συνεργάτες του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Καραγιάννης και ο προπονητής και γυμναστής Κώστας Λάμπρου.
Ο Ευβοιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος χθες έκλεισε τα 58, είχε συναντηθεί το Σάββατο με τη νέα διοίκηση του ΑΟΧ και είχε κατέθεσε το πλάνο του που περιλαμβάνει την παραμονή του περσινού βασικού κορμού και την απόκτηση ποδοσφαιριστών κυρίως από την Εύβοια, τόσο από το τοπικό πρωτάθλημα όσο και επαναπατρισμό ντόπιων που αγωνίσθηκαν σε ομάδες άλλων νομών. Σχετικά με ποδοσφαιριστές με καταγωγή εκτός Εύβοιας σίγουρα θα αποκτηθούν προκειμένου να κάνουν τη διαφορά, όμως ο κύριος κορμός του ρόστερ θα είναι Ευβοϊκός, πλάνο άλλωστε που ενέκριναν οι χιλιάδες φίλαθλοι που έδωσαν μαζικό παρών στα μπαράζ ανόδου.
Πλέον σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές με τον χρόνο να πιέζει καθώς εάν ισχύσει η 6η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος τότε η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 Ιουλίου και να έχει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ στη διάθεση του προπονητή. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να υπάρχει συμφωνία με πολλούς ποδοσαφιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: