Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

0 ΑΟΧ: Συζητήσεις με παίχτες, αναβολή προετοιμασίας

Η έναρξη της προετοιμασίας που ο Γιώργος Λάμπρου είχε προγραμματίσει για τις 20 Ιουλίου αναβάλλεται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι υπάρχει συζήτηση ώστε η σέντρα της Γ΄ εθνικής να πάει πιο πίσω από τις 6 Σεπτεμβρίου, το πιθανότερο στο τέλος του μήνα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή η Χαλκίδα δεν έχει κανέναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.
Μέχρι τώρα 7 ημέρες μετά την εκλογή της νέας διοίκησης έχουν γίνει συναντήσεις με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Συγκεκριμένα από τα γραφεία του ΑΟΧ έχουν περάσει οι Μόνος, Καραμπάς, Βαλκάνος, Τσομπάνης, Ευσταθίου, Δήμου, Καραχάλιος, Καρατζάς, Κοκκάλας,Τσιβίκας, Γεωργίου (Χαλκιδέος αμυντικός που έχει αγωνιστεί στα Τρίκαλα), Σπανός, Ντελέκος, Μπακομήτρος και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές. Φυσικά εάν αποκτηθούν θα μιλάμε για σούπερ προσθήκες και μοναδικό στόχο την άνοδο.
'Όμως όπως έχει γίνει γνωστό τώρα γίνεται μια βολιδοσκόπηση όπου οι ποδοσφαιριστές κάνουν γνωστές τις οικονομικές τους απαιτήσεις και μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν λάβει από τη διοίκηση την οικονομική της πρόταση. Η κρίσιμη ημέρα είναι η αυριανή όπου υπάρχει σύσκεψη στην Αθήνα υπό τον Κοτσάτο και εκεί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Όπως είναι λογικό τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων θα μας δώσουν και μια γεύση από τις δυνατότητες της παρούσας διοίκησης και αυτόματα θα τεθούν και οι στόχοι για τη νέα χρονιά.
Αν δηλαδή μείνει ο περσινός κορμός και πλαισιωθεί από τέτοιου μεγέθους ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που προαναφέραμε θα μιλάμε για θρίαμβο και για πρωταθλητισμό. Πάντως αυτή την ώρα δεν λείπουν οι γκρίνιες από αρκετούς φιλάθλους που θεωρούν ότι υπάρχει καθυστέρηση, έλλειψη επίσημης ενημέρωσης όπως για παράδειγμα για τις 20.000 ευρώ που ο κ. Τόλιας είχε δεσμευθεί ότι την προηγούμενη Δευτέρα θα κατατεθούν στον λογαριασμό της ομάδας αν όντως κατατέθηκαν και αν ναι γιατί δεν δίνονται προκαταβολές στους περσινούς ποδοσφαιριστές για να κλείσουν στην ομάδα.
Παρελθόν αποτελεί από το προπονητικό τιμ ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Καραγιάννης καθώς δεν τα βρήκε με τη νέα διοίκηση. 

Πηγή: eviagoal.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: