Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

0 ΑΟΧ 2-1 ΦΩΣΤΗΡ: Φιλικό με καλές εντυπώσεις

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό για την φετινή αγωνιστική περίοδο (2015-16), μπροστά στους φιλάθλους του, πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα της Χαλκίδας, νίκησε χθες, Τετάρτη 19 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, τον Φωστήρα, με σκορ 2-1. Η ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους της, που αψήφησαν τη ζέστη και παρευρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.  

Ρεπορτάζ από eviagoal.blogspot.gr:
Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δυο εστίες. Στο 28΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τους Μπακομήτρο, Κοροβέση και Σπανό να κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο με υπέροχο πλασέ να σκοράρει. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του Ταύρου ισοφάρισε με τον Καϊμακαμούδη τελικό αποδέκτη να νικάει τον Ντουμάνη.
Στο 2ο μέρος οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Αντίθετα οι πιτσιρικάδες της Χαλκίδας σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση στο 83΄ σκόραραν με τον Βρέττο. Σημαντικό γεγονός η πρώτη συμμετοχή του Νίκου Σταματάκου που με την ποιότητα και την ταχύτητα του έδειξε με το καλημέρα ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Ντουμάνης, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Γκιτζάλης, Μπακομήτρος, Πετρογιάννης, Βαλκάνος, Καμπιώτης, Ζουζουλής, Σπανός. 
Έπαιξαν επίσης οι: Γιαλός, Σμυρναίος, Μπασινάς, Τζουβάρας, Τσεκούρας, Λινάρδος, Ντεγιάννης, Σταματάκος, Ζευγολάτης, Βρέττος, Μαρίνος. 

Φωστήρας (Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Τσατσαρώνης, Μανάλης, Μαγγλινας, Βελέτης, Τσιμικλής, Όγκμποε, Καϊμακαμούδης, Στλαμος.
Έπαιξαν επίσης οι: Δωροβίνης, Κούτρος, Χαμηλός, Βασιλειάδης, Μπαια, Βελλής, Μεταλινός. 

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 23 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου, στις 18:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.


Α.Ο.Χαλκίδας-Φωστήρας 2-1 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: