Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

0 ΑΟΧ: Πήρε Ντάμπο, Κατσαδούρο και 2 μικρούς

Μέσα στο σαββατοκύριακο ο ΑΟ Χαλκίς προχώρησε σε ακόμα ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Παίχτες της ομάδας μας πλέον είναι οι Ανδρέας Ντάμπος και Δημήτρης Κατσαδούρος, ενώ απέκτησε και ακόμη 2 μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, τον Νίκο Γιαλό και τον Χρήστο Δημητρίου. 
Ο Ευβοιώτης Ανδρέας Ντάμπος γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1990 με θητεία σε Καλλονή (Superleague) και Φωκικό έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερο Ευβοιώτικο αίμα στην ομάδα. Άλλωστε όπως έχει δηλωθεί, η στελέχωση της ομάδας μας με αναμφισβήτητα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Εύβοιας και της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, αποτελεί σκοπό, τον οποίο και εμπράκτως η διοίκηση πραγματοποιεί.
Ο Κατσαδούρος υπογράφει στον ΑΟΧ
Ο Λαμιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Κατσαδούρος 26 ετών γνώστης της Γ' Εθνικής κατηγορίας μιας και μετρά 73 συμμετοχές σε αυτήν: Ζάκυνθο, Αχιλλέα Δομοκού, Εθνικό Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, αγωνίζεται σαν στόπερ και αμυντικός μέσος και θα ενισχύσει και όπου του ζητηθεί στο μεσοαμυντικό κομμάτι.
Η ομάδα της Χαλκίδας, απέκτησε επίσης άλλους 2 μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, τον 18χρονο μέσο Νίκο Γιαλό από την Αυλίδα και τον 19χρονο αμυντικό Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Δόξα Θεολόγου (ομάδα Α΄ Καβάλας) και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: