Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Προετοιμασία στα Λουτρά Σμοκόβου

Σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει Β’ Εθνικής οι Αβαντίδες, που φέτος, έχουν βάλει στόχο να κάνουν πρωταθλητισμό. Στη γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας έχουν σημειωθεί κοσμογονικές αλλαγές κι όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. Το συγκρότημα του Θαν. Πύθουλα εντυπωσίασε πέρσι (ειδικά όταν βρήκε …πατήματα) τόσο με την παρουσία του στο πρωτάθλημα, όσο και με την παρουσία του στο Κύπελλο Ελλάδας (οι Αβαντίδες αποκλείστηκαν στους «8» από τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ).
Φέτος, η διοίκηση (με επικεφαλή τον πρόεδρο Χρήστο Τουλούμη), η τεχνική ηγεσία και οι -αποφασισμένες να πετύχουν- αθλήτριες, βάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά… Κι αν όπως λέει κι ο λαός «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται», ο τρόπος που λειτουργούν οι Αβαντίδες, προδίδουν ξεκάθαρα ότι έχουν τη θέληση να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Τα κορίτσια του Θαν. Πύθουλα από τις 17 Αυγούστου βρίσκονται στα Λουτρά Σμοκόβου (οροσειρά Άγραφα) για το …επίπονο βασικό στάδιο της προετοιμασίας!
Το πρόγραμμα που ακολουθείται δεν διαφέρει σε τίποτα από το πρόγραμμα που ακολουθούν οι μεγάλες επαγγελματικές ομάδες, με καθημερινές διπλές προπονήσεις, τακτική, γυμναστική, τρέξιμο στο βουνό και φιλικά παιχνίδια (προχθές αγωνίστηκαν με τις Ελπίδες Καρδίτσας, ενώ μεθαύριο Τετάρτη 26/8 θα παίξουν με την Ανάβρα). Η επιστροφή των Αβαντίδων έχει οριστεί για την Πέμπτη 27 Αυγούστου κι επειδή τα …αγαθά κόποις κτώνται, τα καλύτερα γι αυτήν την ομάδα …έρχονται!

Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: