Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

0 AOX: Φιλική ήττα στο Σχηματάρι, θέλει φιλικό με ΑΕΚ Κ20

Την πρώτη φιλική ήττα έκανε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες στο Σχηματάρι, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-0 απ' την τοπική Αναγέννηση. Τα τέρματα των γηπεδούχων, σημείωσαν ο Θεοδωρακάκος στο 18' με γυριστή κεφαλιά, και ο Τζόνυ στο 67’ με πλασέ.
Ο ΑΟ Χαλκίς προσπαθεί να κλείσει φιλικό με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ (K20), με τον Γιώργο Λάμπρου να περιμένει να φιξαριστεί ο αγώνας. Οι «νερατζούρι» πάντως ακόμα και αν δεν παίξουν με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να βρουν άλλη ομάδα προκειμένου να κρατήσουν αγωνιστικό ρυθμό.
Στα μεταγραφικά ο προπονητής περιμένει 3-4 ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Στη θέση του τερματοφύλακα ακούγεται το όνομα του Βαγγέλη Μπαλασάκη που έχει αγωνισθεί 4 χρόνια στον Αστέρα Μαγούλας και τη φετινή χρονιά από 6 μήνες σε Παναχαϊκή και Λάρισα. Στη θέση του σπόπερ υπήρξαν συζητήσεις με τον Θανάση Παλαιολόγο, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό. Ο Κυριάκος Τσίγκρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στις προπονήσεις του ΑΟΧ, καθώς η παραμονή του στην Ελευσίνα είναι ανοιχτή.
Παράλληλα από εχθές ενσωματώθηκε κανονικά ο Κουρλός, ενώ μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την εμφάνιση ποδοσφαιριστών όπως ο Καμπιώτης που προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και αρθροσκόπηση στο γόνατο, όμως δείχνει να επανέρχεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: