Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

0 ΑΟΧ: Δεν έκατσαν Ντάμπος, Κουρλός, Κατσαδούρος

Ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση της Χαλκίδας αποχωρούν είτε για να υπογράψουν σε άλλες ομάδες, είτε γιατί δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχαν κάνει. Αυτή είναι η εικόνα του ΑΟ Χαλκίς τη δεδομένη στιγμή με τον Ντάμπο να υπογράφει συμβόλαιο στην Καλλονή (και στη συνέχεια να δίνεται δανεικός σε άλλη ομάδα), και τους Κουρλό και Κατσαδούρο να έχουν ήδη φύγει από τη πόλη.
Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό όταν η διοίκηση έχει φωτογραφηθεί μαζί τους στην υπογραφή δελτίου τους την απάντηση τι δίνει ο Γιώργος Τόλιας στο ερώτημα που του θέσαμε: «Τον Ντάμπο τον ζήτησε η Καλλονή και δεν θέλαμε να του κόψουμε το δρόμο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αν επικοινωνήσετε μαζί του. Μας ευχαρίστησε και έφυγε. Τα άλλα δυο παιδιά έφυγαν γιατί ο προπονητής δεν ήθελε τον Κουρλό και επειδή ήταν ξαδέλφια με τον Κατσαδούρο έφυγαν και οι δυο(!)».
Εν τω μεταξύ θέμα υπάρχει και με τον δανεισμό του Σταματάκου με τον ποδοσφαιριστή να έχει να παρουσιαστεί μια εβδομάδα στη προπόνηση. Το θέμα του Σταματάκου θα τέλειωνε σήμερα στις 12 το μεσημέρι που θα βρισκτόταν στη Καλλιθέα όπου είχε ραντεβού με τον κύριο Καραδήμο. «Υπήρχε ένας όρος στο συμφωνητικό που δεν τον δεχθήκαμε, αφαιρέθηκε και σήμερα το θέμα του Σταματάκου θα κλείσει», είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΟΧ. 

Πηγή: eviagoal.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: