Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

0 ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η «πρώτη» της σεζόν 2015-16

Μετά από μία εκπληκτική χρονιά, δυναμικά ξεκίνησε φέτος την προετοιμασία του ο ΝΟ Χαλκίδας, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα πόλο της Χαλκίδας θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Να προσπαθήσει φέτος για την άνοδο στα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης (Α1 κατηγορία). 
Γι αυτό τον λόγο ενισχύθηκε δυναμικά. Μετά την απόκτηση του Αλέκου Βάσσου στον πάγκο της ομάδας, ο ΝΟΧ πραγματοποίησε 3 μεγάλες μεταγραφές. Απέκτησε τον κορυφαίο περσινό σκόρερ, Αβραάμ Αλιχανίδη απ' τον ΠΑΟΚ, τον Νίκο Κοκκάλα απ' τον Πανιώνιο και τον Χαλκιδέο Κώστα Μπουρνάζο που έχει κάνει καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Απόλλων Σμύρνης. 
Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (Τρίτη 6 Οκτωβρίου του 2015), στο κολυμβητήριο Χαλκίδας και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα, η διοίκηση του ΝΟΧ ετοιμάζει τον πρώτο φιλικό αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Να ευχηθούμε στο ΝΟ Χαλκίδας, καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας! Μακάρι να ξαναδούμε αυτή την ιστορική ομάδα, ξανά στην Α1 Εθνική κατηγορία.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΧ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16







Δεν υπάρχουν σχόλια: