Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

0 ΑΟΧ: Πήρε Γιάννη Μαρίνου, ψάχνει το «μπαμ»

Την επιθετική του γραμμή ενισχύει ο ΑΟ Χαλκίς με την απόκτηση του Γιάννη Μαρίνου, ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Απόλλων Σμύρνης, στην Ελευσίνα, στον Αστέρα Μαγούλας και στον Εθνικό Γαζώρου!
Είναι γεννημένος στις 6/2/1992 και πρόκειται για έναν παίκτη επιπέδου …Football League, για τον οποίο πριν μερικά χρόνια είχαν ενδιαφερθεί ο Πανιώνιος, ο Εργοτέλης αλλά και η αγγλική Μπρίστολ Σίτι!
Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Άγγλοι είχαν …έτοιμο τριετές συμβόλαιο στον Μαρίνου, που εντέλει δεν πήγε στη Γηραιά Αλβιώνα.
Ο Μαρίνου ήταν απ’ τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Αστέρα Μαγούλας από τη Γ’ Εθνική στη Football League!
Αναμένεται να βοηθήσει τους «κυανόμαυρους» και στο δημιουργικό κομμάτι, αυτό της ανάπτυξης του παιχνιδιού, καθώς κινείται στον χώρο και λογίζεται ως περιφερειακός επιθετικός που όμως «μυρίζεται» το γκολ (κυρίως παίζει ως δεκάρι και ως αριστερό χαφ).
Ο Μαρίνου όμως, πιθανόν να μην είναι η τελευταία μεταγραφή του ΑΟ Χαλκίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «νερατζούρι» αναζητά ακόμα έναν επιθετικό, αλλά αυτή τη φορά φορ …περιοχής που θα κάνει τη …διαφορά!
Άλλωστε και ο Πέτρος Δημητρίου, απ’ την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Χαλκίδα, είχε ζητήσει τον «παρτενέρ» του Σπανού στη γραμμή κρούσης, καθώς μέχρι στιγμής, ο Σπανός είναι μοναδικός «καθαρόαιμος» στράικερ.
Ο Δημητρίου είχε πει χαρακτηριστικά: «Ειδικά μέσα στη Χαλκίδα που θα θέλουμε να πιέσουμε, θα χρειαστεί να παίξουμε και με δύο φορ».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΟΧ, οι «νερατζούρι» θέλουν να φέρουν στην πρωτεύουσα της Εύβοιας έναν ποδοσφαιριστή από το …πάνω ράφι.
Έναν ποδοσφαιριστή …όνομα και …κράχτη (για τον κόσμο), με την προϋπόθεση βέβαια, να είναι σε θέση να βοηθήσει και ουσιαστικά (κι όχι μόνο για τις εντυπώσεις) την ομάδα.
Η διοίκηση δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τα …όποια χρήματα για τον ερχομό ενός παίκτη που θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει ή θα κινηθεί σε ρηχά νερά.
Φυσικά όλες οι μεταγραφές είναι ρίσκο, ωστόσο αν υπάρχει …μεταγραφική …τελευταία λέξη για τον ΑΟΧ, που ακόμα δεν την έχει πει, αυτή θα ακουστεί πολύ δυνατά!

Πηγή: eviateam

Δεν υπάρχουν σχόλια: